Super snelle service

Snelle goede service!

Perfekt

Snelle verzending

Nvt

Snelle levering, goede service, mooie schoenen!

Snelle levering, goede service, mooie schoenen!

Hele andere kleur dan op foto

Gisteren prachtige laarsjes ontvangen, alleen was de kleur totaal anders dan de foto op de website. Ik dacht rode laarsjes besteld te hebben, maar nu blijken ze bruin te zijn. Jammer, maar deze zijn ook mooi, dus ik hou ze. Misschien wel handig om te vermelden op de website, dat de kleur op de foto anders is dan in het echt.... (of betere foto’s maken).

Mooi verpakt in een stijlvolle doos en leuke overzichtelijke retour kaartjes erbij. Helaas waren de laarzen te klein en binnen 3/4 dagen al bevestiging van terugbetaling. Zeker een aanrader!

Keurig verpakt en geleverd

al meerdere malen bij Mayke gekocht, online, mooie collectie, ik zou vaker kopen mocht het eventueel terugzenden vanuit Belgie geregeld zijn, ik had eens een andere maat nodig en dat koste me 18€, dan koop ik liever elders met 'free return', spijtig

Elke keer een feestje wanneer ik bij Mayke bestel

Goede prijzen, fijne verpakking en super snel bezorgd

top service

Altijd weer goed geholpen zowel in de winkel als het online support team.

Schoenen

Mooie producten, super service

Supersnel in huis en keurig verpakt

Snelle bezorging

klasse, blij met mijn aankoop

Prachtige schoenen en een super service!

Prachtige schoenen en een super service. Als je belt om iets te vragen kijken ze het altijd meteen even na !

Teleurgesteld

Normaliter mooie doos met verrassing etc nu niet. Jammer dat je verzendkosten moet betalen voor mij een reden om niet meer te bestellen.

Super service, voelde als een cadeautje!

Je verheugen op wat je besteld hebt, en het dan zo heerlijk verpakt ontvangen! Fijn!!!

Matig advies

Het advies was om de schoenen een maatje kleiner te bestellen. Ik draag mt 39 en besloot mt 38,5 te bestellen. Helaas vallen de schoenen niet kleiner, maar op maat en zelfs smal aan de voorkant. Ik had ze natuurlijk terug moeten sturen, maar had een uur na ophalen van het pakket een crematie waar ik de ( witte) schoenen voor nodig had. Jammer dat ze nu in kast staan.

Geweldig! Perfecte service, top kwaliteit en schitterende collectie

Wil jij een echte schoenen sensatie meemaken? Bezoek dan Mayke store in het pittoreske Oisterwijk of de prachtige, overzichtelijke website! Naast een schitterende collectie levert Mayke top kwaliteit en een geweldige service! In de store word je geholpen door vriendelijk personeel die je eerlijk en oprecht advies geven. Kortom, meer dan een aanrader!

Klantvriendelijk en goede service

Ik had zelf een fout gemaakt door mijn huisnr bij de bestelling niet te noteren en alsnog snelle levering!! Zeer tevreden!

Snelle afhandeling en bezorging. Chapeau!

Professioneel en klantvriendelijk! Blijft een persoonlijke benadering terwijl de collectie uitbreidt, perfect dus!

Geweldig !

Geweldige service

Redelijk en incompleet

Hoor van vriendinnen geweldige verhalen over mooi ingepakte artikelen met extraatjes, geldt helaas niet in de sale....

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk