Ben altijd zo blij met Mayke

Ik kom af en toe in de winkel maar via de web winkel is eigenlijk net zo leuk. Ik ken de merken dus weet welke maat ik heb. Prachtige collectie en mijn aankopen zijn ook geweldig. Dank!

Super service!

Snelle levering en klantvriendelijk contact

Prima afhandeling

Alles goed verlopen.. Terugbetaling ook perfect afgehandeld..

Shoe heaven!

Mooie collectie en super service; koop al aantal jaar schoenen van deze webshop. Ben altijd erg blij met de aankopen

Snelle levering, mooie collectie

De tas werd netjes de volgende dag bezorgd, in een mooie doos en bijpassend papier, je krijgt echt een cadeautje!

top kwaliteit, prachtige look en precies op maat!

top kwaliteit, prachtige look, snelle levering en precies op maat!

perfect!

Ik heb twee keer schoenen online besteld bij Mayke. Het werd netjes, in mooie tas, geleverd. Eerste keer kreeg ik ook het blad van Mayke mee gestuurd. Door wat vertraging bij post-nl was het pakket er later dan verwacht. De tweede bestelling was niet precies wat ik bedoelde. Ik heb de schoenen retour gestuurd. Ik heb het geld netjes terug op mijn rekening. Echt een aanrader. Ook in de winkel word je vriendelijk geholpen!

Een echte Shoe Heaven

Prachtige winkel met schoenen voor elke gelegenheid. Vriendelijke, fijne service en een snelle levering. Heerlijk shoppen in deze Shoe Heaven.

Helaas duurde het 7 werkdagen dat de schoenen aankwamen

De karren van post nl zouden zijn blijven staan in het dc.... Heb zelf ook een groot bedrijf . Maar dit was bekend schijnbaar, bij jullie. Ik zou het dan altijd even communiceren naar de klant.

Deze keer geen leuke ervaring

Schoenen besteld dag later met grote korting op de site... pech .... niet verrekend dus schoenen teruggestuurd. Jammer

Zeer Matig

Mooie schoenen. Aan de telefoon bij de webshop vriendelijk geholpen. Maar echter al meerdere malen in de winkel gemerkt dat het personeel onvriendelijk is en niet geïnteresseerd. .

Echt een kadootje

Het was een feestje om mijn coole sneakers uit te pakken!

uitmuntende service, en steeds een mooie collectie top!

Goed correct

Snelle, persoonlijke service!

Website is heel duidelijk, snelle levering en bovendien heel mooi en persoonlijk afgewerkt !

Snelle en correcte afhandeling, minpunt betalen bij retourzending

Zie boven, jullie zijn voor mij de interessantste en mooiste schoenenwebsite!

Snelle bezorging en Ik wordt altijd zo blij als ik de doos open doe! Dan nog de heerlijke geur als je alles uitpakt.

Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen en een snelle levering

Makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen en een snelle levering

Goede service. Afspraken worden goed nagekomen.

Zonder poespas kon ik mijn aankoop retourneren f ruilen.

Mooie collectie met aparte items. Elke keer weer blij mee

Snelle levering, duidelijke communicatie en een leuke respons als je de aankoop hebt gedaan.

Top. Mooie collectie en ook keuze in maat 35. Mayke is mijn favoriet.

Retour binnen 1 dag verwerkt, echt ongelooflijk.

Op dinsdag 2 juni ontvangen. Op vrijdag 5 juni de sandalen terug gestuurd, de volgende ochtend, zaterdag 6 juni, was het geld al terug geboekt op mijn creditcard.

Leukste en beste service

Echt de allerleukste winkel! De mooiste merken en een geweldige service! Ik word altijd zo blij van jullie pakketjes! En helemaal als ik in de winkel zelf ben :)

snelle verzending, mooi assortiment!

gemakkelijke website, snel geleverd, alles overzichtelijk.

Snelle verzending ruime keus

Ruime keus aan schoenen, ook veel merken. Snelle verzending. Alleen werkt de website niet altijd naar behoren. Als je op een schoen klikt om in detail te kunnen bekijken en je wil weer terug dan kom je altijd weer aan het begin en moet je alle pagina’s weer door tot waar je gebleven bent. Ook is t lastig om meerdere schoenmaten aan te klikken.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk