Snelle levering, mooi product!

Hele duidelijke foto’s op de site en makkelijk te filteren. Mooie collectie & kwalitatief hoogwaardig! Snelle service en levering.

Super snelle en goede service

Leuke schoenen besteld Kwamen snel binnen en leuk verpakt!

Snelle levering en top service

Snelle levering en top service

TOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

in 1 zin TOPSERVICE!!!

Perfect!

Zitten als pantoffels!

Bestelling steeds correct! Levering tijdig! Fijn om te shoppen!

Prachtig

Alles wat ik bestel, is prachtig, en bij laatste bestelling heerlijke bodylotion gekregen

Echt fantastisch

Betrouwbare service, met de mooiste schoenen van NL!

Order geplaatst en op tijd geleverd. Blij met mijn nieuwe laarzen!

Nergens anders, zó klantvriendelijk!

Hulp bij het passen en meedenken op alle vlakken, groot assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding, Mayke heeft lef met inkopen en weet een mooie mix samen te stellen tussen betaalbaar en luxe, geen 12 in een dozijn. Ze durft ook nieuwe onbekendere merken aan te bieden. De service bij retouren is ook super! Mayke zelf is niet te beroerd om hard mee te werken op de vloer, dat is pas een ondernemer, met hart voor de zaak. Nergens anders zo goed geholpen dan bij Mayke!

Mooie merken, uitgebreide keuze, goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden over de schoenen en tassen die ik bij Mayke koop. De kwaliteit is erg mooi en het zijn spullen die toch net weer even anders zijn. Service is ook erg goed, er wordt heel snel geleverd. Mij zien ze in ieder geval weer terug als klant.

Super goede service!

Super goede service, snel en altijd behulpzaam!

Snel bezorgd Uitstekende kwaliteit schoenen

kwaliteit en chique rekening

Keurig verzonden kwaliteits laarzen, vergezeld met een chique rekening. Ik vind die rekening op zich ook een cadeautje, weer eens iets op een mooi papiertje ipv een cyberbon. Post.nl heeft zijn taak niet goed verricht, zij kwamen 1 dag te laat!

geweldig

veel keuze, goed aanbod verschillende merken . Erg toegankelijke website.

Goede site en levering

Prima, alleen werden de schoenen als “rood” omschreven, maar bij aflevering bleken ze meer cherise te zijn :-( Helaas terug gebracht.

Mooie schoenen en een prima kwaliteit.

De schoenen bestel ik via internet, een snelle levering en ik kan er zo mee weg wandelen!

Vanaf de bestelling tot en met de ontvangst van de schoenen, zeer persoonlijke benadering. Dat geeft mij net dat extra stuk service.

\Doen wat ze beloven

Mooie laarsjes en snel geleverd

Gewoon top

Mijn aller eerste paar Jimmy Choo schoenen. Zo blij mee, en dankzij jullie special event met 40% korting. Toppie. Schoenen waren snel binnen en ben er mega blij mee!

Fijn

Heerlijke doos was het mooie tas en laarsjes totaly in love

Goede service, leuke dames

Goede service, e-mail Alerts en hele aardige medewerkers

Altijd keurig op tijd en alles goed verzorgd

Koop al 15jaar hier mijn schoenen, top winkel en fijn personeel

Via internet kopen gaat simpel, makkelijk en snel. Nog nooit problemen gehad!

Top service!

Ik kan niet anders zeggen dat de service perfect is. Via de mail ook heel snel reactie en de pakketjes komen netjes in de doos.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk