top

snelle service, leuk verpakt en mooi magazijn erbij!

Top service!

Top service!

Prettig

Ik ervaar mijn aankopen bij jullie altijd als zeer prettig. Helaas door de post is dit keer mijn pakket nog niet geleverd. Maar dat past niet bij jullie service. Jullie contactmomenten zijn dan ook excellent. Jullie blijven netjes terug mailen en in contact met de post om te achterhalen hoeveel achterstand er is opgelopen.

De aller aller beste schoenenwinkel die er is!

Ondanks dat ik de schoenen in het weekend bestel zijn ze er super snel (2 dagen)! De mails zijn duidelijk en krijg je ook snel en de schoenen zijn netjes verpakt.

Super mooie tas

Mooie tas en super netjes bezorgd, zoals gewend bij jullie. Alleen jammer dat voor zo’n dure tas vegan leer wordt gebruikt ipv echt leer. Dit wist ik wel want stond op de website.

Een fijne service

Ik heb niet lang op mijn bestelling hoeven te wachten, en de sandalen zitten perfect!!

Value for money

Super schoenen, snel geleverd, goede service

Perfect, volgens afspraak

Zeer Goed! Snelle Levering’

Altijd top!

Altijd top service!

Zeer klantgericht!

Mooie slipper met originele details

Levering op tijd

Geweldige service, prachtige collectie !

Geen beter schoenenassortiment als bij Mayke,complimenten voor de service en snelle Bezorging, klasse, Margriet

Altijd top service

Wat een geweldige (web)winkel!

Super overzichtelijke site en snelle levering.

Altijd alles dik in orde

Koop al vanaf het begin graag bij Mayke, live en online. Snelle levering en perfecte service. Iedere aankoop is als een cadeautje aan jezelf!

Goede service en snelle levering!

Bij vragen super snelle reactie, snelle levering en alleen de doos al is een feestje om uit te pakken.

Geen op/aanmerkingen

Goede ervaring: mooie korting en snelle service.

Snelle levering. Goede service. Snel telefonisch geholpen

Nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het afleveren van de schoenen. Werd dit na een telefoontje snel gecorrigeerd en toch naar een post.nl punt gestuurd. Bijzonder vriendelijk te woord gestaan.

Súper snel & tóp geregeld

precies wat ik hierboven heb vermeld!

Verpakking, schoenen. Snelheid. Minpunt: zit in plastic tas die je niet ff vastpakt als je al wat spullen bij je draagt, wat groot. Kun je er een draagband aan plakken. Ofwel de tas losmaken waarna er een draaggat zichtbaar wordt? Opm 2: door tweede afprijzing zijn ze enkele dagen later 15 euro goedkoper. Maar dat is bekend

Voldoet aan verwachtingen.

Yippie. De schoenen zijn zoals ik ze me had voorgesteld.

Echt super klantvriendelijk

Mooie schoenen, altijd goede kwaliteit. Nooit gedoe met online of met ruilen. Perfecte service

Super fijne service

Snel in huis, mooi verpakt in 1 woord geweldig !

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk