Perfect en de persoonlijke touch geweldig!

Wat een super service !

Super collectie, snelle levering

Fijne duidelijke webshop

Vooral heel snel, daar houd ik van!

Echt een kado om te ontvangen

Echt altijd een feestje als je het pakket ontvangt. Super mooi ingepakt en super om het uit te pakken en dit keer maakte ik kennis met een lekkere geur dat van het pakket af kwam. Ik bestel graag bij Mayke. Super webshop!..

Niets op aan te merken!!

Goede prijs; snel verstuurd; leuk verpakt

Zulke mooie schoenen en top service!

perfect

goede beschrijving van de items, snel antwoord op een vraag. Spijtig genoeg geen voorziening voor retour vanuit Belgie, daardoor koop ik vaak elders,..waar dus wel gratis retour is.

Een pakketje van Mayke is een ware beleving!

Met zorg en liefde ingepakt... en heel erg blij met mijn prachtige sneakers. Kortom een wauw factor met een grote strik er omheen.

levering 9 april en retour 9 april

De laarsjes van Elena Lachi waren te groot. Vandaar meteen retour. De achterzijden boven de hak waren niet mooi meer, misschien dat ze al vaak gepast zijn. Heb mijn geld nog niet terug ontvangen.

Snel en prachtig ingepakt!

Altijd bijzondere collectie!

Geweldige ervaring met online aankoop.

De bestelde schoenen kwamen meteen de volgende dag in een hele mooi cadeauverpakking met strik.

Fantastische service!

Ondanks de gekke tijd ging alles super vlot, zeer tevreden over de service en de website én blij verrast toen ik mijn pakketje open maakte (geurtje, magazine, snoepje...)!!

schoenen zijn super gaaf echt heel mooi

goede snelle levering in een mooie box en cadeautje heel verzorgd

Tè leuk om zo’n pakketje te ontvangen!

Mooie website, snelle levering en verpakt alsof het een cadeautje is! Persoonlijk woordje erbij.....Als je hier niet blij van wordt! Maar bovenal, een supermooie tas die helemaal aan de verwachting voldoet.

Snelle levering en een top service

Ik heb meerdere keren bij mayke besteld, en voel me echt persoonlijk behandeld. Bij een retour of omruiling wordt direct gereageerd. Al met al top service.

Geweldig!

Besteld en de volgende dag al binnen, als een cadeautje ingepakt. Echt super!

Vind het merk grandioos

Ik heb al meerdere schoenen van dat merk en daar ben ik erg tevreden over. Normaal bestellen wij nooit via de webshop, maar in deze tijd willen wij de winkels mijden. Groeten Corrie Smit

Snelle levering met een persoonlijke touch

Bestelling wordt snel geleverd, goed verpakt en heel netjes. Een persoonlijk briefje erbij en een magazine.

Mayke is al mijn shoe heaven!

Altijd mooie spullen, leuke meiden, prima service.

Snelle levering en super mooie tas!

Super service

Perfect! Mooie producten, super leuk ingepakt. En wat lief dat er een leuk kadootje bij zat en het maykezine. Wat een verwennerij Dus helemaal tevreden.

Goede en snelle service

Besteld, geleverd en mooi ingepakt

super

leuk verpakt met een fijne handzeep erbij en het rook ook nog eens heerlijk

perfect

het was Snel, mooi verpaakt en met heel veel smaak . top

Buitengewoon mooi cadeautje

Althans zo zijn mijn schoenen ingepakt! Het voelt als cadeautje ( zelfbetaald dan 😉). Fijne schoenen en op tijd bezorgd. Prima

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk