Prachtige collectie. Super service

Fijne winkel met vriendelijk personeel een ruim assortiment.

Jammer dat schoenen niet meer de core business is. Kleding maakt de winkel wat rommelig. Ook jammer dat bepaalde design merken niet meer verkocht worden

super snelle en correcte levering

Snelle levering, sneakers waren helaas niet goed, mogen geretourneerd worden en dan krijg je het geld terug.

altijd alles perfect en super mooi ingepakt

altijd alles perfect en super mooi ingepakt

snelle levering ondank corona en leuke schoenen

ondanks deze bizarre periode toch een snelle levering, de track-trace van de post was niet juist maar ondanks dat toch een dag later bezorgd. mijn dochter is erg blij met de schoenen.

Goede en snelle levering, prettige site om op te shoppen

Fantastische service

Snelle levering die nooit teleurstelt en in combinatie met een eventuele omruil service ben je altijd zeker van een fijne aankoop.

Pakket was netjes optijd, super leuk ingepakt en de bodylotion ruikt heerlijk.

Service top, producten top, verpakking 😍

Alles tot in de puntjes verzorgd πŸ’―. Tot aan de verpakking (en de geur erop) aan toeπŸ‘πŸ». Mail wordt ook snel beantwoord. Zal zeker vaker bij jullie kopen! Gr Ellis

Wat een feestje om een pakketje van jullie te mogen ontvangen, complimenten! En helemaal blij met m’n nieuwe sneakers 😊

Echt geweldig hoe het is verpakt en een heerlijke bodylotion gehad lief kaartje er bij super !

Goede service. Snel geleverd. Mooi ingepakt

Exclusieve schoenen en service

Heerlijk om zowel in de winkel bij Mayke te zijn als online te shoppen. Schoenen uitpakken was nog nooit zo leuk met de zorg en aandacht waarmee ze zijn ingepakt.

Zorgvuldig en attent!

Vraag serieus genomen; denken mee! Creatief naar gerichte oplossing gezocht.Hiervoor hartelijk dank! Hoop jullie als team spoedig( face tot face) te ontmoeten met 1.5m afstand by Mayke. Met vriendelijke groetjes Mia

Bedankt, ik voelde mij enorm verwend xx

Het was spannend en leuk , het voelde aan als een prachtig warm geschenk, vele groetjes aan het lieve team!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ‘πŸ»

Heel vriendelijk geholpen

Werd er erg blij van

Top service, snel goed en netjes!

Super reageren snel op mail. Heb je iets wat kapot is lossen het netjes voor je op! Aanrader

Daar wordt ik in deze tijd heel blij van!

Het was het enige cadeau wat we voor mijn dochter konden regelen in deze nare tijd. Er komt een mooie verpakking met als bijlage een magazine waar je heel blij van wordt. Dide uit het magazine heeft met mijn dochter op de Balletacademie in Maastricht gezeten dus de verassing was extra leuk! Top!

geweldig!

Een hele goede service waar klantvriendelijkheid voorop staat!

De volgende dag ontving ik mijn schoenen, prachtig ingepakt. Het was echt een cadeau om het open te maken. Complimenten voor de zorgvuldige afhandeling

Mooi verpakt , aardigheidje erbij πŸ‘

Gewoon goed

Heel attent, snel en mooi verpakt.

Ik heb een goede ervaring met online bestelling bij Mayke. Snel, mooi verpakt en er zit vaak ook een lieve attent schrijven bij.

Wat een feestje!

Heerlijk als de online bestelling van Mayke binnen komt. Het wordt echt top gepresenteerd:mooi ingepakt met een lint, een handgeschreven kaart, een presentje (handzeep) en een lolly erbij. Je bent al blij als je bestelling binnen is, maar je wordt nog blijer van het totaal.

Cadeautje

De beste webshop voor unieke items, ook nog eens in een mooie verpakking geleverd. Alsof je jezelf een cadeautje geeft.

Unieke collectie, heerlijke winkel met lieve mensen. Ook online alles tot in de puntjes in orde

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk