Top service!

Snel geleverd, stijlvol ingepakt Leuk cadeautje erbij gekregen

Als ik op de website kom van Mayke word ik heel hebberig! Alles is mooi! Mijn vingers gaan jeuken en voordat ik weet ligt er zomaar iets in mijn winkelmandje. En hoe het dan ook nog een dag later binnenkomt, inclusief hun eigen maykezine, een schattige hartjes lolly en en en nog een heerlijke handzeep...daar wordt je toch blij van! Prachtige winkel, goede social media, mooie duidelijke webshop en snelle service! Love Mayke!

Superservice! Verkeerde t-shirt ontvangen, dit werd op een enorm klantvriendelijke wijze opgelost!

Mijn bestelling werd afgeleverd inclusief magazine, lolly's en zeep. Het was een waar kanootje. Helaas zat het verkeerde t-shirt in de doos, maar hey, dat kan gebeuren en werd op zo'n perfecte manier opgelost dat ik niet anders kan zeggen dan TOP!

Top Service!

Mooie collectie, snelle levering, top klantenservice en ook niet onbelangrijk een prachtige verpakking met een leuke surprise in het pakket voor de klant ! Gewoonweg een aanrader ! Mijn zus en mezelf super tevreden !

Mooie collecties, zeer vriendelijk en enorm behulpzaam !

Mooie collecties, zeer vriendelijk en enorm behulpzaam !

Het pakketje was al een kado en feest op zich

Het was ontzettend leuk om mijn schoenen uit te pakken. Helemaal verwend met de handzeep en kaart. Ook de manier van verpakken is een feestje. en dat geldt voor de doos tot aan het hoesje waar de bonnetjes in verwerkt zitten. Top, zo was ik ondanks deze tijd toch echt jarig. En natuurlijk helemaal happy met mijn Isabel Marant schoenen.

Mayke Rocks, ook via de website !!

Super ! Duidelijk en snelle reacties

Verzorgd

Superleuk en mooi verpakt en heel passend dat er een handzeepje bij zat. Ook leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.

Mooi verpakt, leuk kaartje, blij met de aankoop!

Kwaliteit

Keurige verpakking schoenen waren ook goed prima

Geweldige webshop al jaren!!!

Snelle service prachtige producten mooi verpakt leuk cadeautje thx! Kom altijd weer bij jullie terug!!

Ik word altijd leuk geholpen bij Mayke en er staat een deskundig team altijd klaar voor een goed advies en een praatje. Een pracht-winkel.

Iedere bestelling is met zorg en liefde ingepakt.

Iedere bestelling is met zorg en liefde ingepakt. Een handgeschreven boodschap en prachtig verpakt.

al jaren mijn vaste schoenenleverancier!

We ontdekten Mayke bij toeval in 1999. Ik reed 2 of 3 keer per jaar op en neer naar Oisterwijk om bij Mayke schoenen in te kopen. Zat de achterbak soms vol met nieuwe veroveringen. Ik was dan ook heel blij dat de webshop werd geopend. 20 jaar later koop ik mijn schoenen nog steeds bij Mayke. Collectie en service zijn heel goed. Ik hoop op een grotere collectie maat 42!

Super leuk pakket, snel en gave schoenen!

Snel en mooi verpakt

Als een kadootje

Erg verzorgd wat een luxe!!

Ik heb mijn bestelling keurig op tijd ontvangen. En wat een prachtige verpakking Heb een heerlijke handsoap erbij gekregen die nu erg van pas komt De sandaaltjes zijn erg mooi en gelukkig is de maat ok Dankjulliewel Liefs Anita 😘😘

Gewoon super

Super mooi verpakt en geparfumeerd. Extra lolly en hand wash😊 En gratis retourlabel!

Bestelling om 15.55 uur gedaan en het was de volgende dag in huis. Super snelle levering en heel mooi verpakken. Echt een cadeautje aan jezelf! Daarbij, de geur die op de doos gespoten was, maakte het helemaal compleet!

voor herhaling vatbaar

Ene dag besteld, volgende dag in huis. Met een heerlijk geurende nota [haha] . Gewoon heel fijn

De levering was een beleving

De levering van mijn nieuwe schoenen was oprecht een complete beleving. Leuk ingepakt, extraatjes in het pakketje en een persoonlijk berichtje. Dank jullie wel!

Feestelijke zending mede door verpakking en het zeepje maakte het af

Feestelijke zending mede door verpakking en het zeepje maakte het af

Snelle levering en super leuk verpakt🥰

Shoe heaven

Snel verstuurd.. leuk verpakt feestje om t open te maken

Snel geleverd in mooie verpakking !

Klantenservice gebeld met vraag, werd goed geholpen. Mijn schoenen werden snel geleverd in mooie verpakking. En schoenen waren ook volledig naar verwachting :)

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk