Snelle levering en super mooie tas!

Super service

Perfect! Mooie producten, super leuk ingepakt. En wat lief dat er een leuk kadootje bij zat en het maykezine. Wat een verwennerij Dus helemaal tevreden.

Goede en snelle service

Besteld, geleverd en mooi ingepakt

super

leuk verpakt met een fijne handzeep erbij en het rook ook nog eens heerlijk

perfect

het was Snel, mooi verpaakt en met heel veel smaak . top

Buitengewoon mooi cadeautje

Althans zo zijn mijn schoenen ingepakt! Het voelt als cadeautje ( zelfbetaald dan 😉). Fijne schoenen en op tijd bezorgd. Prima

Een cadeautje

Het begon met het openmaken van de doos. Een leuke tekst en dan vind je letterlijk een heel mooi ingepakt cadeautje in de doos. En vervolgens komen de mooiste schoenen tevoorschijn. Een klein feestje.

Prima service!

Pakje kwam ondanks gesloten grens na 2 dagen al in Antwerpen een: heel goed en leuk ingepakt. Als verrassing zat er ook een tijdschrift over Mayke en lotion bij. Top!!!

Goede en snelle service Had schoenen maat te groot besteld, Gelijk dezelfde dag een nieuw paar gekeverd gekregen.

Super snelle levering!

Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt!

snelle service, goed advies

Net een paar mooie laarzen besteld, advies was om 0,5 maat groter te bestellen en ze passen perfect.

Echt een cadeautje om te ontvangen

In een mooie stevige doos geleverd en als een cadeautje ingepakt. Té leuk om zo je bestelling thuis te ontvangen.

Snelle goede service, mooie merken, fijne items, top personeel!

Er wordt altijd met je meegedacht en gezocht naar de ultieme aankoop! Niets is te veel, super service, heel toffe dames, altijd weer een feestje!!! Koop al meer dan 25 jr bij Mayke met veel plezier en naar volle tevredenheid!!!!

Zo mooi verpakt. Snelle levering!

Super goed verzorgt

Mooie verpakking, leuke attenties!!!

Helemaal blij en zoonlief ook met de lolly🥰

Prettig! Vertrouwd ! Voor herhaling vatbaar!

ben er zooo blij mee !!

super

Goede service webshop tijdens corona

Goede service webshop tijdens Corona.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Prachtig pakket, Keurig verpakt en een leuk handgeschreven briefje erbij! En last but not least, mooie laarsjes! Bedankt! Ben er blij mee! Vr.groet Joce

Snel en zorgvuldig

De levering van de schoenen was snel, met zorg ingepakt en duidelijk hoe eventueel te retourneren. Zeer tevreden.

Snelle levering en mooi ingepakt!

Geweldige service, prachtige collectie

Prachtige schoenen die je gelukkig niet overal kunt kopen. Snelle verzending met leuke attentie. Echte aanrader!

Echt een kadootje en super snelle levering! Wow!

Echt een aanrader deze webshop! Heel blij met mijn aankoop, snel geleverd, en echt prachtig en duidelijk met liefde verpakt. Bedankt ☺️

Jammer dat ik niet ben geslaagd via de internet

Zeer correct afgewerkt. Mijn bestelling kwam echt als een cadeau binnen. Maar ervaar dat ik echt in jullie winkel moet komen passen. Met veel dank !!

Super goed snelle levering Mooie producten

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk