GEWÈLDIG

bij het uitpakken van mijn bestelde schoenen van Hogan werd ik blij verast! zoiezo waren de schoenen als een prachtig kado ingepakt met een mooi lint eromheen. Mààr wat mij enòrm verraste was de heerlijke geur die uit de doos op steeg!! Èn als klap op de vuurpijl? een flacon handwash erbij ingesloten! Ik had werkelijk even een klein feestje! toen ook nog bleek dat ik van dezelfde geur ook al een roomspray had was het genieten compleet.

Echte liefde

Geweldig! SUper mooi verpakt als een echt cadeau met liefde verstuurd je vergeet bijna dat je de schoenen zelf hebt betaald! Dank Mayke

Zoals altijd, alles verloopt prima

Alles correct

Snelle communicatie, snelle verzending en vriendelijke medewerkers. Jullie zijn toppers!

Als een kadootje

De schoenen waren zo mooi ingepakt. In geurend vloeipapier met een mooi lint. Dat gaf een mooie koop ervaring.

Top winkel met super service

Mooie collectie en uitstekende service. Het beste product werd als een cadeautje verpakt, met persoonlijk briefje en de factuur in een mooie envelop en met een kleine attentie erbij, geleverd. Een feestje om te krijgen. De bestelling werd in een dag verzonden. Toen er een vergissing was gemaakt bij het bezorg bedrijf hebben de medewerkers van Mayke dit snel en professioneel opgelost. Ik ben fan.

Snelle service, en goede klantenhulp. Antwoord op elke vraag, en leuk verpakt! Als of je jezelf een cadeau geeft:)

Snelle levering. Mooi ingepakt.

Snelle levering, mooi ingepakt, heerlijk geurtje opgespoten en prachtige laarsjes.

Wat een cadeautje!!

Supermooi verpakt, bespoten met een heerlijke geur. Echt een feest om uit te pakken! Bovendien snelle verzending.

Perfect geregeld

Duidelijke site , perfect en snel geregeld ook de terug betaling

Snelle service. Goede kwaliteit schoenen

En als je de doos opent is het een cadeautje aan jezelf met inpakpapier lint en die geur !!!!! Geen leer maar een subtiele parfum !

Super service

Bestelling werd ook snel opgestuurd. En erg mooi en netjes verpakt

Top service!

Bestelling snel in huis maar nog beter na retournering wordt geld direct terug gestort. Keurig! Ik zal zeker vaker bestellen!

M

De mooiste schoenen en laarzen! Afgelopen week zag ik een uitgebreide collectie hippe kleding in de winkel. Prachtig!

Het is een feestje om je pakket uit te pakken ... super super ingepakt

Super mooie winkel

Fantastische collectie, snelle levering en mooie webshop

Mooie collectie! Fijne medewerkers!

Ze doen wat ze beloven en de website werkt erg makkelijk en is erg overzichtelijk.

Zeer tevreden over de service.

Mooie merken, snelle levering, goede service.

Uitstekende service

Contact met de webshop heb ik als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Ook het kaartje bij de bestelling met een persoonlijk geschreven zinnetje voor de klant voelt als welkom.

Fantastisch!

Snelle levering, geweldige schoenen!

goede service

goede service

Ik had een kadobon besteld voor een jarige, helaas kwam deze niet aan, direct contact opgenomen en het bleek dat de adressticker niet goed leesbaar was. Per direct met spoed en dus precies op tijd werd er een nieuwe opgestuurd inclusief een extra excuus kadootje! Super service! Dankjewel!

Nog beter dan ik me herinnerde!

Het vervelende eigenlijk van online bestellen is dat je geen contact meer hebt met de medewerkers in de winkel. Bij Mayke is het echter zo, en dat is altijd zo geweest dat je, ook al bestel je online, toch contact hebt en gewaardeerd wordt. De pakketjes zijn altijd zo zorgvuldig verpakt dat het echt is alsof je niet alleen jezelf een cadeautje geeft maar ook een cadeautje krijgt.

Goed adres

Mooie collectie,prima service