Wederom perfect geslaagd

Zelfs met een gebroken voet kun je nieuwe schoenen shoppen ;-) Blij dat ze goed zitten en zo snel geleverd! Dankjewel!

Perfecte en snelle service!

Ervaren en betrokken personeel en oplossingsgericht toen bestelling opeens uitverkocht bleek.

Duidelijk

Alleen jammer dat de afprijzing sticker nog bovenop de slipper zat .. afhalen is een kleine moeite.. en staat wel zo verzorgd.

Matig

Leuke schoenen in sale besteld. Heb ze retour gestuurd omdat een van de zolen vies was, met vlekken, leek een pasmodel? Moest hierbij de retourkosten zelf betalen... Niet blij mee.

Super goede service!

Super snel en super goede service. Top!

Zeer snel, correct en netjes!

Zeer snel, correct en netjes! Enig minpuntje was dat mijn schoenen omschreven stonden als blauw... bleek het muntgroen te zijn... Heb ze toch gehouden:)

Perfecte service bij internet-bestelling. Top!!

Prima bedrijf, zowel de winkel in Oisterwijk als de webshop.

Hele goede service!

Volgende dag al in huis en heel netjes verpakt.

Mooi aanbod, snelle levering!

Wat een fijne en mooie winkel!

Zowel in de winkel als online wordt je altijd super en fijn geholpen!

Fijne webshop/winkel met super service

Fijne webshop, goed overzichtelijk, ruime keuze, diverse betaalmogelijheden en fijne klantenservice. Ben helemaal tevreden en zal hier in de toekomst vaker bestellen. Bedankt!

Perfect!

Snelle levering, mooie verpakking en gewéldige schoenen!

Perfect!!

Ik ben super blij met jullie service jullie zijn super snel en zeker betrouwbaar!!

Super!!

Snelle verzending, super toffe schoenen en een feestje om je bestelling uit te pakken!!

Bijzondere schoenen, prima, snelle service!

Zie hierboven.

Goede service levering en retour

snelle service!

fijne website met de mooiste schoenen en altijd een spannende sale!

Geweldige service, hoop er snel weer te bestellen!

Eerste keer besteld op de webshop en ben erg tevreden. De schoenen waren heel mooi verpakt en er zat een handgeschreven kaart bij, top service! Ik hoop er snel weer te bestellen.

Vriendelijk behulpzaam

Goede service en vriendelijk personeel

Mooie collectie schoenen. Voor ieder wat wills

Vriendelijk en goede service

Nadat er een vlek bleek te zitten op een van de slippers, een korting aangeboden gekregen of ik mocht ze gratis terugsturen. Top geregeld!

Goede service, snelle levering en leuke communicatie per mail

Alles gaat zeer vlot, behalve heb ik eenmaal veel geld voor een retourzending vanuit België moeten betalen, dus dat is wel een probleempjes.

Super service

Zoals een winkelervaring online moet zijn!

Super leuke, goede service

Wat een verademing dat bestellen online ook leuk kan zijn.

Goed en snel geregeld.

Zeer tevreden ook de retourzendingen worden netjes en snel afgehandeld.

De Lind 29-31

5061hs Oisterwijk