Uitstekende dienstverlening

Professionele webshop, goede service

Prima. Snel. Vriendelijk.

Prima. Snel. Vriendelijk.

Prima service en zo vlot

Voor herhaling vatbaar!

Snelle service en duidelijke webshop

Keurig geleverd en binnen een dag in huis. Echt top!!

Alles is goed gegaan. Het enige jammere vind ik dat ik over een simpele bestelling 5 mailtjes ontvang. Dit is wat mij betreft echt veel te veel. Netjes dat jullie me bij willen houden over de bestelling, maar een bevestiging was voldoende geweest.

Snel geleverd 3 puzzels besteld maar van eentje zijn wat stukjes al kapot. Ik had de kwaliteit wat beter verwacht maar de print is heel mooi

Geweldige puzzels

Prachtige puzzels. Origineel en stevige kwaliteit. Snel en netjes geleverd.

prima snelle levering

Snelle levering. Jammer dat veel puzzels uitverkocht waren.

Erg snel binnen, ondanks de sneeuw

Ondanks de sneeuw, was de puzzel al binnen 2 dagen binnen. TOP!!

Leuke puzzels, ook met grote stukjes, goed op de hoogte gehouden van de bestelling en snelle levering! Mijn oma is heel blij dat ze weer kan puzzelen!

Wat fijn om puzzels van goede kwaliteit te kopen en tegelijk Afrikaanse kinderen te helpen.

Leuke puzzels, de bestelling en het ophalen ging snel. Plus punt dat het ook nog eens naar een goed doel gaat.

Supersnelle levering!

Supersnelle levering!!

snelle en correcte levering, goede prijs (was elders duurder)

Supersnel en enorm goede service!

Altijd snel en netjes bericht en vriendelijkheid en respect staan hoog in het vaandel!

Al vaak iets besteld, maar nog nooit zo snel aan huis bezorgd als deze keer!

Mijn 5 jarige (hoogbegaafden) kleinzoon gaat bij elk bezoek in de ‘spelletjes kast’ kijken of er weer een nieuw spelletje is. Fijn dat jullie zo’n grote collectie hebben.

Erg positief. Snelle levering netjes verpakt

Ruime keus aan puzzels voor alle leeftijden. Overzichtelijke website. Snelle levering en netjes verpakt. En dan steun je ook nog het goede doel. Kortom: koop bij Pientere Puzzels en Spellen

Snel geleverd, mooie puzzel

Zie hiervoor

Snel geleverd, goede communicatie

Communicatie bij iedere stap in het bestelproces. Ook nog een leuke attentie erbij! Dank.

Prima!!

Ruime keuze, snelle verzending.

Een prima duidelijke site

Ik was op zoek naar een breinbreker puzzel en kon hem prima vinden. De levering ging goed en snel. Of de puzzel aan de verwachtingen voldoet weet niet ik nog niet omdat ik hem cadeau ga geven.

Snelle en correcte service

Prachtige puzzels!