Prima!! Snelle levering.

Prima! Duidelijke foto's en snel geleverd.

super keuze

zeer goede site. Goede keus en kwalitiet.

Helemaal top

Fijne website. Mijn bestelling is netjes en tijdig geleverd en ik ben goed op de hoogte gehouden. De bestelde puzzels zijn prachtig en er worden ook nog mensen geholpen door mijn aankoop.

2e aankoop 2x 100% tevreden

Super shop, netjes bevestiging van aankoop verzending enz 100% goede spullen ontvangen. Aanrader als je puzzels zoekt

Geweldig snelle bezorging, goed assortiment!

Op zoek naar puzzels met XL stukken voor mijn slechtziende moeder kwam ik deze winkel tegen. Leuk assortiment en snelle levering, prima!

Zelfs, het door een misser van dhl, heel goed opgelost,

Snel en netjes

Netjes en snel binnen 48 uur bezorgd

Zeker bestellen hier!

Supersnelle levering en alles in orde. Winst gaat naar een goed doel voor kinderen in armoede, wat zou je nog meer willen?

Supet

Correct en snel geleverd

Snelle service, normale prijs

In deze bizarre tijd op zoek naar uitbreiding van mijn Escape puzzels. Bij veel online winkels waren deze uitverkocht en als ze er wel waren dan was de prijs soms meer dan 100% toegenomen, belachelijk. Dus na even surfen op internet deze organisatie gevonden. Normale prijs en ook nog een goed doel erachter. Meteen maar een voorraad besteld.

Mijn bestelling was er erg snel en zat keurig verpakt deze winkel is zeker een aanrader. de communicatie was duidelijk en goed. de site is overzichtelijk en de uitleg bij de spellen is goed .

Snelle levering en prima verpakt

Duidelijke website. Mooie producten. Correcte levering

Duidelijke website. Goede navigatie en heldere productbeschijvingen. Geleverde puzzels waren goed verpakt en ik werd middels duidelijke mail op de hoogte gehouden van de levering.

Alles top geregeld!

Van uitzoeken tot en met levering uitstekend.

Uitermate vriendelijk, snel en betrouwbaar.

Fijn dat je er ook een goed doel mee steunt met normale prijzen

Perfecte bestelling

Drie puzzels besteld en snel ontvangen. Factuur correct en bestelling onbeschadigd.

Fijne webshop

Makkelijk bestellen tegen een scherpe prijs. Mijn bestelling (Happy cube) was kwijt geraakt bij DHL en zonder problemen is er direct een nieuwe opgestuurd vanuit Pientere Puzzels. Super service!

Uitstekend.

De eerste keer puzzels gekocht bij jullie, kortom tevreden. Snelle service, zelfs in deze roerige Corona tijd.

Alles is prima verlopen. Snelle verzending en erg leuke spellen!

Goede communicatie en snel in levering

1 puzzel besteld en netjes bezorgd in december. Toen ook gevraagd voor levering van puzzle die niet op voorraad was. 3 maanden later netjes een mailtje en dus toen weer 2 nieuwe besteld. Wederom snelle levering!

Alles is prima gegaan!!!

goede verzorging

snelle levering en toen ze twijfel hadden of het adres goed was hebben ze contact opgenomen

Kwaliteit en innovatief

De kwaliteit is uiterst keurig, maar ook de vindingrijkheid vind ik de moeite waard te vernoemen. Aan te bevelen voor iemand die iets anders zoekt dan gemiddeld.

Mooie prijzen en snelle service!

Mooie prijzen en snelle service!

kwalitatief goede produkten

mijn kinderen bestellen het liefste hier het speelgoed, om ze zo blij zijn dat anderen ook blij gemaakt worden als ze hier bestellen. Mooi om op deze manier te helpen de armoede te bestrijden! Chapeau voor de mensen achter Pientere Puzzels en spellen.

Barnsteen 4

5629 GX Eindhoven