Snel en compacte verzending

Makkelijk bestellen, snel in huis

Groot assortiment

pientere puzzels is een overzichtelijke webshop met een mooi assortiment aan verschillende soorten Puzzels voor een goede prijs. De communicatie met de ondernemer was prettig en vlot. Ga hier vaker bestellen :)

Perfecte afhandeling

Verschillende bestellingen van spellen, boeken en puzzels geven na afronding een erg tevreden gevoel

Vlotte berichtgeving en afhandeling.

Snelle reacties en verzending. Goed verpakt!

Uitgebreide collectie, snelle levering en een goed doel!

Al meerdere keren hebben we bij Pientere Puzzels spullen besteld en altijd tot tevredenheid.

Snel geleverd volgens afspraak!

Snel, zorgvuldig en leuk!

Mijn eerste bestelling was een enorm leuke puzzel van Gibson. Kreeg het de volgende dag bezorgd in stevige doos met stootkussentjes. Goede track & trace info. Ook sympathiek dat winst naar goede doel gaat.

Direct antwoord op mijn vraag en ik kon op zeer korte termijn de bestelling al ophalen. Ik sta 100% achter de doelstelling. Puzzelen voor het goede doel geeft een goed gevoel.

Prettige persoonlijke benadering

Jammer dat ik niet gezien heb waar ik onze naam als afzender kon vermelden. Maar de ontvanger heeft het raadsel ondertussen opgelost!

Ik werd erg goed geholpen met mijn keuze

Prima geholpen met keuze Verzending perfect verlopen

Snelle levering, keurige afhandeling

Leuke webwinkel, snelle levering

Leveren product dat bij alle anderen was uitverkocht!

Scoreblokjes Keer op Keer waren overal uitverkocht. Pientere Puzzels en Spellen kon ze wel direct leveren. En, bij verrassing, zij blijken ook nog een goed doel te steunen. Hier ga ik zeker vaker bij bestellen.

Goede snelle levering

Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en snelle goede levering.

Snelle bezorging en je steunt een goed doel

Bij bestelling had ik helemaal over het hoofd gezien dat de winst naar kinderen in armoede gaat. Dubbel blij met mijn aankoop!

Goede kwaliteit.

Veel keuze, mooie kleurrijke puzzels. Snelle levering. Een persoonlijke melding omdat er een fout was gemaakt met een puzzel. Per abuis ipv 500 stukjes werd 1000 stukjes verstuurd. Ze kon de verzending op dat moment niet meer ongedaan maken. We zijn heel tevreden met deze mooie puzzels en ook dat we nog een heel goed doel dienen.

Goede service, je wordt met alles op de hoogte gehouden via mail , pakket was snel geleverd en netjes verpakt en het extraatje erbij was een leuke verrassing

Snel en goede kwaliteit

Kkwalitatief mooie en goede puzzel en service erg goed.

Snelle bezorging, goed verpakt en mooie kwaliteit.

zeer tevreden

Heel snelle levering ! Puzzels zijn zoals verwacht

Dit was de 1ste keer dat ik iets bestelde bij Pientere Puzzels. Ik kan deze webshop zeker aanbevelen.

Goede levering volgens bestelling

Al diverse keren iets besteld. Gaat altijd goed.

Uitgebreid assortiment, goed doel, vriendelijk team

Zoveel puzzels, een keuze maken is het grootste probleem dat je zou kunnen hebben. Alle winst gaat naar het goede doel!

Vriendelijk,snel, en goed.

Het is een plezier om bij PienterePuzzels nieuwe leuke puzzels uit te zoeken, en zo bij te dragen aan een heel goed doel. Elke keer weer. Tot de volgende keer!

uitstekende service, sympathiek bedrijf

Snelle reactie op mijn vragen, goede aanbeveling. Snelle levering en bijzonder mooie product. Precies wat ik hoopte te ontvangen. En dat terwijl zonder winstoogmerk gewerkt wordt. Dat zouden meer bedrijven moeten doen.

Snel, netjes, goede kwaliteit en service

Fijn assortiment. Bij vragen altijd snelle reactie, waarbij in mogelijkheden wordt gedacht. Alles is van giede kwaliteit, snelle levering en goed verpakt. Daarnaast kont een gedeelte van de opbrengst ten goede van mooie projecten. Als het even kan bestel ik hier. Een aanrader!

Barnsteen 4

5629 GX Eindhoven