duidelijke website + snelle levering

Tevreden over de filmpjes op de website en de snelle levering. 1 iets was iets minder: in het filmpje werd vernoemd dat bij de open swivel een aangepaste schroevendraaier zat, dit bleek niet het geval. Wat het installeren onverwachts bemoeilijkte.

Endelijk goede ballen

Toen ik een halfjaar geleden het plan opvatte om te leren jongleren wilde ik niet te veel geld uitgeven aan ballen. Stel dat ik het niet leuk zou vinden... Achteraf gezien is het zo jammer, want ik heb zoveel tijd verloren met klungelen met slecht materiaal. En heel eerlijk, ik heb nog steeds best wel wat geld uitgegeven aan slecht materiaal. En nu heb ik 3 beanbags van Circus-Expert. Naast dat ik nu meteen veel beter kan jongleren, is het hele jongleren zelf zoveel leuker en fijner. Dus dank je wel Ruud voor de zeer uitgebreide uitleg toen ik je belde en je hebt de perfecte ballen voor me uitgezocht.

Goed assortiment, snel geleverd. Goede, informatie video's!!

snelle levering, goede kwaliteit

mijn zoon is helemaal gek van jongleren. Oefent veel en met deze ballen en een boekje kan hij weer stappen zetten. hij kijk al uit om met kegels te beginnen!

Fijne familiezaak die doet wat ze belooft.

Bestellen ging makkelijk. Toen ik belde werd ik fijn te woord gestaan. De kwaliteit van de vuurstok was uitstekend. Heb er al veel plezier van gehad.

Topservice!

Zeer fijne winkel. Een foutje met de bestelling werd meteen rechtgezet. Super tevreden!

Snelle levering en kwaliteitsproducten

Mijn bestelling is snel geleverd. De kwaliteit van de producten, jongleer ballen, is zoals beschreven op de website.

Snelle levering en een goed product voor een mooie prijs.

De diabolo is niet meer weg te denken bij mijn dochter. Er wordt druk mee geoefend! :-)

Goede kwaliteit, vlotte levering!

Gora Fire Contact Staff gehaald — top flow prop!

Prijs-kwaliteit is zeer goed

Mijn aankoop was goedkoop en de kwaliteit degelijk.

Telefonisch snel geregeld

Via de website werkte het niet meteen. De volgende dag heb ik gebeld. In het prettige gesprek hebben we snel de zaken besproken en geregeld. We kregen nog een mooie korting.

Uitstekend advies

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerker. Eerst per mail, daarna per telefoon.

Supersnelle levering

En beste jongleerballen dat ik ooit heb gehad en ik jongleer al 20 jaar.

netjes optijd geleverd

besteld en volgende dag al in huis top

Prima, maar rete irritant

Jullie hebben geleverd wat ik wil, maar de hele tijd vragen voor een beoordeling stoort me enorm.

Goede communicatie en kwaliteit

Van zodra de rolla bolla weer op stok was werd ik gecontacteerd, zodat ik het direct kon bestellen. We hadden hem al snel thuis. Mijn zoon is super enthousiast over de goed kwaliteit

Meedenkers next level

Ik heb wel eens een bedrijf gehad die meedacht, maar Ruud is de definitie van een meedenker. Fantastische bedrijf!

Personeel met verstand van zaken, super service en top kwaliteit

Personeel met verstand van zaken, super service en top kwaliteit

Super tevreden!

Snelle levering en heel blij met het product! Goeie kwaliteit

goed bedrijf

Correct, eerlijk sympathiek meedenkend

Alles ging als verwacht

Alles ging als verwacht.

Mooie producten en een hele goede service

Hele mooi, kwalitatieve diabolo ontvangen. De service is waar ik heel erg over te spreken ben. Door de opmerkzaamheid heb ik het juiste ontvangen ipv de door mij bestelde diabolo zonder stokken.

Alles wat je zoekt op circusgebied

Jongleerballen en Chuka Chuks besteld. Alles volledig naar wens en snel geleverd.

De geleverde kegels zijn van topkwaliteit en fraai afgewerkt.