kwaliteit in producten en service

Producten zijn als omschreven. fijn dat ik opgebeld werd om te checken of mijn bestelling klopte, omdat ik geen diabolostokken besteld had, maar wel een diabolo :) Fijn!

Goede website, snelle bezorging, goede kwaliteit producten.

Goede website, snelle bezorging, goede kwaliteit producten. Filmpjes op de website zijn nuttig. Ten eerste om vertrouwen te krijgen in de online winkel en ten tweede om meer te leren over de producten, zodat je een passende keuze kan maken.

Duidelijke website, snelle levering, goed materiaal

Goede materialen, makjelijk te bestellen via de duidelijke website en snelle levering.

Prettig

Prettig

Top bedrijf. Duidelijk en snel

Top bedrijf. En zeer deskundig en snelle levering

Geweldig!

Circus Expert heeft mij zelfs gebeld om te checken of mijn bestelling van 1 Jongleerbal wel klopte. (3 zijn natuurlijk nodig om te jongleren.) toen zij zagen dat ik eerder een ander merk had besteld hebben zij de bal verstuurd die er juist bij past! Hartelijk dank!

Gemakkelijke bestelling en vlotte levering

Altijd plezier

Het product waar ik besteld heb was als cadeau voor iemand anders. Ik weet nog niet wat zij ervan vindt, want haar verjaardag niet nog komen. Moet wel zeggen dat ik schrok van de verpakking. Voor een professioneel bedrijf zeer onprofessioneel verpakt in een suikerdoos. Aanvankelijk vroeg ik mij daardoor af of deze levering wel voor mij was. Recycling snap ik wel, maar voor een bedrijf snapte ik deze verpakking niet. Pak dan een neutrale, gebruikte doos. Enfin, het product is geleverd... Levering was ruim op tijd. Blij dat ik het heb laten afgeven bij een afhaalpunt. Nu afwachten of ze tevreden is met de kleur rood. Geel was uitverkocht. Maar dat denk ik wel. Ze heeft de website nl zelf aangeraden voor haar cadeau.

goede service

Laatst mailtje gestuurd met het aanvraag van een product. Daarop een fijn mailtje terug gekregen wanneer het product binnen is gekomen.

Fantastische service!

Fantastische service en persoonlijke behandeling

Top begeleiding en super materiaal

Hele prettige begeleiding bij het online bestellen van de materialen en het materiaal werkt fantastisch!

Joepie!

Joepie!

Makkelijk bestelproces en vlotte (netjes verzorgde) levering

De website was makkelijk en klantvriendelijk in het gebruik. Het bestelproces verliep vlot en probleemloos. De bestelling werd al vlot bezorgd en was zorgvuldig verpakt.

Danke .

Ich bin total begeistert einwandfreie u hochwertige Ware . Sehr schnelle Lieferung . Werde nur noch hier bestellen . Danke .

Goed en snelle service

Jongleer ballen en een flower stick gekocht. Super kwaliteit mijn zoon is er heel blij mee.

Heel blij er mee

Op tijd geleverd , perfect voor beginners. en veel YouTube filmpjes trucje van te leren

Groot aanbod & goede prijzen

Groot aanbod & goede prijzen

keurig verpakt, snelle levering en fijn meedenken over de juiste leverancier...