Snelle levering, goede statusupdates, mogelijkheid tot leveren bij een postpunt is handig.

Leuke site met veel informatie

ik zocht kleine jongleerballen voor mijn achtjarige dochter die wil leren jongleren. dankzij de filmpjes bij de producten krijg je duidelijk uitleg van de verschillende soorten. Mijn dochter was heel blij met haar jongleerballen.

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling, met de nodige humor bij betaling; alles verliep zoals aangegeven.

Gewoon goed

Goede service, snelle verzending en attente medewerker

Prompte Lieferung, super Qualität, einfach Spitze...

besser geht es nicht, nur Weiter zu Empfehlen. Hut ab...

Snelle bezorging en super service

Erg fijn contact gehad met de leverancier en daarna een snelle bezorging. Top!

goed assortiment en vlotte levering

goede keus in assortiment en daarna ook vlotte levering

Goed geregeld en snel

Een mooie en goed overzichtelijke webshop. Makkelijk en snel je spullen kunnen vinden. Goed betaal mogelijkheden en snelle levering.

Een geweldige ervaring

Snelle levering, goede en vriendelijke klantenservice.

Goed meegedacht en geadviseerd en snel geleverd.

Goed product en snelle levering, onprofessioneel verpakking

Goed product zoals beschreven, ok prijs, snelle levering. Alleen wel verpakt in een doos die niets met het product te maken had alsof ze zelf iets gekocht hadden en de doos nog op overschot hadden. Geen sterren voor afgetrokken maar blijft vreemd

Schnell und direkt

An sich bin ich sehr zufrieden mit der Firma. Doch bei der letzten Bestellung, mhhhhh danach war ich etwas enttäuscht. Ich hatte mir unter diesem Meteorit etwas anderes vorgestellt gehabt. Der ist ziemlich klein zu dem was ich eigentlich kenne . Und die Kette ist ziemlich fest ( Im Gehäuse zum aufwickeln. ) Daran muss ich mich erst gewöhnen. Aber es gibt nichts was man nicht lernen kann.

deskundig en meedenkend met de klant

Laatst heb ik weer een paar jongleerballen bij jullie gekocht. Die ik eerder kocht bevallen goed, maar ik zocht ballen met een iets kleinere diameter. Op jullie advies heb ik ballen uit jullie eigen 'touch' serie gekocht. Ze voelen net zo aan als de record touch van Mr.Babache en passen beter in mijn handen. Mijn indruk van jullie winkel is deskundig, positief kritisch op het assortiment van jullie eigen leveranciers en betrouwbaar.

Heldere informatie op de website, maakt het makkelijk kiezen

Superleuke diabolo gekregen!

goed en correct!

goed te bereiken en snelle service van mooie producten met een goede materialen gemaakte producten.

Gemakkelijk en snel besteld en geleverd, goeie service.

Gemakkelijk en snel besteld en geleverd, goeie service. Zal in de toekomst vaker wat bestellen.

Goede producten en service. Op tijd de zending in huis.

Snelle levering, goed product

De bestelling was met zorg ingepakt en snel verzonden. Het product was zoals omschreven en goede kwaliteit.

Snelle levering! Prima spul

Klantvriendelijk, goed advies gekregen! Blij mee

Goed advies, telefonisch,over produkt (yoyo) en hele snelle verzending.

More details about the items in a brief describtion. Manuals would be also helpful

Super happy. Not everything was perfect at the beggining but everything sorted out in the end. I appreciated a lot your phone calls to deal with my complain. Thanks for your wonderful supplies.

Vlug geleverd. Prima mzteriaal

Makkelijk en snel

Snelste ooit!

Goed geholpen!

Zocht een passend cadeau van goede kwaliteit. Dat is zeker gelukt!

Kleindochter is er erg blij mee hij doet het prima.