Top snel geregeld netjes verpakt

Info telfonishben kwam behoorlijk snel binnen erg tevreden.

Van deze winkel word ik vrolijk!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snel en goed

Onmiddellijk respons op mijn vragen en heel snel verzonden.

Super uitgebreid aanbod met uitmuntende klantenservice!

Ik kreeg telefonisch uitgebreid uitleg over de verschillende diabolo's en heb daardoor een goede keuze kunnen maken in mijn aankoop.

Super efficiente en vriendelijke service. Applaus!

Super efficiente en vriendelijke service. Applaus!

Kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Top service!

Goede service. Ruud denkt graag mee en geeft goed advies. Snelle verzending!

Perfect bedrijf

Ik moet het pakket nog kado doen aan onze kleinzoon. Tot nu toe niets dan lof. Snelle correcte levering.

Goeie uitleg, goeie service

Heel duidelijke uitleg bij aankoop beginner-diabolo's. Er bleek iets mis met de as van eentje, maar we kregen meteen een nieuwe opgestuurd. Die hebben we nog niet getest.

Prima diabolo en snel geleverd

Heel blij met de diabolo; kinderen oefenen er veel mee en hebben nieuwe kunstjes snel onder de knie. Het touwtje zat bij levering heel strak om de stokjes en was hierdoor moeilijk los te krijgen. Touwtje is hierdoor op 1 plek licht beschadigd. Hopelijk wordt dit tijdens gebruik niet snel erger.

Snel en goed

Een goede en overzichtelijke website en wat je besteld is snel binnen top

Snelle levering en met vragen via mail super geholpen. En in de winkel zelf ook echt aandacht voor de klant.

Circus-expert prima, maar DHL waardeloos

De wick is prima, redelijke prijs en snel verzonden, dus niets te klagen over Circus-Expert. Nou ja, BIJNA niets. Want er wordt verzonden met DHL en daarmee gaat het om de haverklap mis. Dit keer: - Fout gesorteerd, 1-2 dagen vertraging. - De volgende dag om 15:10 een bericht dat er tussen 15:15 en 18:15 wordt bezorgd. Vijf minuten vooraf dus. - Uiteindelijk wordt er pas om 19:00 bezorgd (maar ik was toen niet thuis). - Nota bene een briefje in de bus dat het bij de buren van nr. 195 is afgeleverd, maar het is gewoon beneden in het trappenhuis gezet. Voor beide methodes had ik GEEN toestemming gegeven. DHL maakt er een beetje een potje van. Niet de schuld van Circus-Expert, maar waarom niet de optie bieden om te verzenden met een ander bedrijf? Daarom een cijfer 9 in plaats van een 10.

Niet de goede yoyo

Mijn zoon is heel goed en vriendelijk geholpen bij een probleem met zijn nieuwe yoyo.

Netjes

Altijd goed

Snelle nette levering echte aanrader

Prima levering

Op tijd ontvangen en netjes ingepakt

Perfecte service thanks Ruud.

tevreden

Alles snel en correct geleverd. Goede kwaliteit en handleidingen waar van toepassing. Ik koop hier zeker nog!

...

...

Snel geleverd en echte kwaliteit!

Netjes verpakt en mooie kwaliteit jongleerballen.

Strak en snel geregeld.

Naderd perfectie.

Snelle bezorging en professioneel materiaal

Fijn materiaal. Snel geleverd.

Persoonlijk en eerlijk

Circus-Expert is een klein en gepassioneerd bedrijf. De vervangingsonderdelen die ik besteld voor mijn eenwieler zijn goed en binnen paar dagen bezorgd. Heb enorm lol gehad over de doos die verzonden is; het was een voormalig frikandellen doos. Maar goed er was geen schrijntje frituurlucht te ontdekken. Circus-Expert is voor mij een blijvertje.

Telefonisch advies was fijn en verzending snel.