Goeie klantenservice.

Gekocht product was vrij snel verzonden (niet in het weekend maar daar buitenom prima vlot.). En toen ik een vraag stelde werd ik zeer snel gecontacteerd om een antwoord te krijgen. Fijne mensen.

Top producten en top service!

Snelle levering, denken mee, en altijd een spekkie bij de bestelling ;)

Hh

Meteen actie met opnieuw verzenden toen pakje niet aankwam. Top dank! Het heeft lekker gefikt gisterenavond

Meedenkend en fijne communicatie

Diabolo besteld als kado. Werd keurig gebeld of ik er nog stokjes+touw bij wilde. Leuk dat ze meedenken bij een online bestellinv

Uitstekend!

Makkelijk bestellen via de webshop en heel snel geleverd. Spullen zijn prima verpakt en alles naar wens.

Goed!

Goed kwaliteit precies wat ik had verwacht juist weinig uitleg bij . Had iets groter verwacht .

advies op maat is geweldig door jullie expertise

Fijn dat ik teruggebeld ben over het juiste gewicht van diabolo's voor kinderen van de basisschool. Ik heb ze binnen en het kan alleen maar een feest worden binnenkort.

Zoals altijd een perfecte levering!

Snelle afhandeling

Kort na bestelling al bericht dat pakje vertrekkensklaar lag

Nette snelle levering en aardige klantenservice

Nette snelle levering en aardige klantenservice. Bedankt voor de pakketjes !

Snelle goede service

Snelle levering, goed verpakt, en product werkt super! Goede kwaliteit.

Super snel en super vriendelijk!

Heb ze 2 maal aan de telefoon gehad en werd telkens heel vriendelijk geholpen! Levering was de dag nadien al thuis in België.

Zeer snel geholpen en perfect meegedacht in de oplossing.

Goed contact en snel geholpen

uitstekend

Snelle levering en benaderbaar bij vragen. Top!

Niets op aan te merken, gewoon goed.

Een iets tragere levering als dat we gewent zijn. Maar dat kan ook met de post te maken hebben.

Nette en snelle afhandeling bij een klein probleem.

Aflevering dreigde even fout te lopen maar werd snel en correct afgehandeld.

goed nazorg

DHL heeft het pakketje ten onrechte retour gestuurd. Een circus expert medewerker heeft rechtstreeks contact met mij opgenomen om eea te checken en heeft zijn excuus aangeboden voor de slechte bezorgactie van DHL. Samen een oplossing gevonden

goede kwaliteit, snelle en goede service

Overzichtelijke website, goede materialen en goede service.

Duidelijke website. Veel keuze. Snelle levering. Alles volgens specificaties.

Prima service.

Ik ben vriendelijke geholpen en een prima service. Mijn zoon is blij met zijn diabolo.

Snelle en correcte levering!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel en correct geleverd!

Volledig conform aan mijn verwachtingen. Uitstekend service

Reeds verschillende malen hebben wij bij circus-experts besteld. Altijd heel blij.

Prima ervaring!

Goede video's op YouTube met advies over de producten, maar ook les/instructie-video's. Ruime voorraad, snelle verzending. En het belangrijkste; ik ben blij met de prachtige jongleerballen.

Snelle levering, mooie producten!