Persoonlijke handgeschreven tip voor gebruik van de olie op pakbon. Snelle en correcte levering.

Veel keuze en snel te vinden

Er is een breed assortiment. snelle levering ook. Leuk om op de site rond te kijken

Gaat wel

Tijdens mijn bestelling ging het niet helemaal goed waardoor ik nu nog een x moet bestellen en weer verzendkosten moet betalen en dat is jammer want € 5,95 is best veel.

TOP!

Mijn eerste contact was per mail. Mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kreeg heldere en bruikbare adviezen. Daarna kon ik gemakkelijk de weg vinden op de website en bestellen wat ik nodig had. De volgende dag werd het pakketje bezorgd!

Highly recommended

Waanzinnig blij met dit product; solid, echt goed materiaal, van zeer goede kwaliteit. Levering was ontzettend snel. Verpakking was secuur: goed verpakt en beschermd. Niet zomaar in een verzendzak gestopt met factuur. Maar netjes met aandacht afgehandeld. Dank voor het kleine verrassinkje. Zeer attend. Deze winkel is echt aan te raden. Prijs en kwaliteit zijn bij deze winkel absoluut in balance.

Snelle service!

Hele snelle service en echt tevreden met mijn items!

prima service, snelle levering

Bestellen ging goed, nette service

Goede service, snelle verzending. En tevreden over het product!

Goede service, snelle verzending. En tevreden over het product!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Makkelijke en overzichtelijke site

Positieve ervaring

Pakket werd de volgende dag na bestelling al verstuurd. Pakket werd door fout van DHL niet bezorgd. Verkoper van Circus-Expert was begripvol en starte gelijk een onderzoek bij DHL met de belofte desnoods een nieuwe bestelling gratis naar mij op te sturen. Dit was echter niet meer nodig omdat ik t pakketje een paar dagen later terugvond in de buurt van mijn postbox. Al met al een goede ervaring met Circus-Expert

Goeie klantenservice.

Gekocht product was vrij snel verzonden (niet in het weekend maar daar buitenom prima vlot.). En toen ik een vraag stelde werd ik zeer snel gecontacteerd om een antwoord te krijgen. Fijne mensen.

Top producten en top service!

Snelle levering, denken mee, en altijd een spekkie bij de bestelling ;)

Hh

Meteen actie met opnieuw verzenden toen pakje niet aankwam. Top dank! Het heeft lekker gefikt gisterenavond

Meedenkend en fijne communicatie

Diabolo besteld als kado. Werd keurig gebeld of ik er nog stokjes+touw bij wilde. Leuk dat ze meedenken bij een online bestellinv

Uitstekend!

Makkelijk bestellen via de webshop en heel snel geleverd. Spullen zijn prima verpakt en alles naar wens.

Goed!

Goed kwaliteit precies wat ik had verwacht juist weinig uitleg bij . Had iets groter verwacht .

advies op maat is geweldig door jullie expertise

Fijn dat ik teruggebeld ben over het juiste gewicht van diabolo's voor kinderen van de basisschool. Ik heb ze binnen en het kan alleen maar een feest worden binnenkort.

Zoals altijd een perfecte levering!

Snelle afhandeling

Kort na bestelling al bericht dat pakje vertrekkensklaar lag

Nette snelle levering en aardige klantenservice

Nette snelle levering en aardige klantenservice. Bedankt voor de pakketjes !

Snelle goede service

Snelle levering, goed verpakt, en product werkt super! Goede kwaliteit.

Super snel en super vriendelijk!

Heb ze 2 maal aan de telefoon gehad en werd telkens heel vriendelijk geholpen! Levering was de dag nadien al thuis in België.

Zeer snel geholpen en perfect meegedacht in de oplossing.

Goed contact en snel geholpen

uitstekend

Snelle levering en benaderbaar bij vragen. Top!

Niets op aan te merken, gewoon goed.