Supercool!

Superleuke webshop, breed assortiment, gemakkelijk shoppen, snelle levering. Enige puntje van kritiek is dat ik in eerste instantie echt niet begreep hoe ik de geleverde hoelahoep moest "ontvouwen". Pas later bleek er een klein drukknopje in de hoelahoep te zitten om deze uit elkaar te halen en te vergroten. Ik had m bijna kapot getrokken... Een klein briefje of instructie in de orderbevestiging zou fijn zijn.

Snel goed service

Was de volgende dag geleverd (ook hadden ze aan gegeven 3 dagen lever tijd) en kwam met een kleineheiddje voor mijn kind.

Bestelling was snel verstuurd en snel geleverd. De materialen zijn van goede kwaliteit en de service is ook nog eens top!

Diabolo met ijzeren stokjes

Mooi diabolo . Wel jammer dst binnen een week het touwtje bij de overgang naar het stokje al door gesleten is Verder prima

Goed advies en goede kwaliteit

Advies gevraagd en snel gekregen. En natuurlijk artikelen van goede kwaliteit, daarom bestel ik hier.

Wij bestellen hier alles voor ons circus!

Super webshop met mooie producten, snelle reactie per mail, prima prijzen en snelle afhandeling. Voor Jeugdcircus Atleta bestellen wij hier graag materiaal.

Snel, prima kwaliteit

Van wens naar in de hand in twee dagen, top geleverd.

Snelle levering, goed advies ip de site, aanrader

Goede producten en snelle levering

Fijne website. Goede kwaliteit. Snelle levering. Ook wel eens telefonisch advies gevraagd. Dat was ook heel vriendelijk.

Goeie service en kwaliteit. Ditecte levering.

Prima.

5/5

5/5

Ruud is deskundig, vriendelijk en behulpzaam.

Mooie kwaliteit producten

Fijne en flexibele Customer Service!

Ik had een verkeerd product gekocht en geen enkel probleem om snel om te ruilen.

Duidelijke shop

Veel keuze in circusartikelen winkels is er natuurlijk ook niet.

Ok

Ok

Snelle en nette levering

Goede kwaliteit producten

Ik vind Circus-Expert een fijne en snelle manier om aan (professionele) circusartikelen te komen!

+ Goede kwaliteit + Leuke website + Snelle levering + De prijs van de producten viel me mee! Al met al: een webshop waar ik vaker zal bestellen!

Super snelle levering.

Geweldige levering en de kids spelen er al vol op mee.

Prima levering

Alles is in prima in orde, verzending, aflevering en inhoud.

Snelle levering en een goede productkwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de snelle verzending en levering. Het pakketje was ook goed verpakt. Ook leuk om in het pakketje naast de bestelling een spekje, visitekaartje en sticker te vinden. Dat is vriendelijk en gewoon gezellig. Al met al ben ik heel tevreden over circus-expert.

super service, snelle bezorging en bij vragen snel geholpen!

na het verkeerde product de hebben besteld, hebben ze binnen no time mijn email gelezen, het product omgewisseld en zonder bijbetaling deze verzonden! top service

Goed en snel geleverd

Ik werd nog even gebeld over mijn bestelling, omdat de kleuren die ik besteld in een oude en nieuwe lijn van de leverancier zattop

Vlugge correcte levering

Alles Toppie in orde!