Goede service, snelle verzending, goed product

Mijn bestelling werd snel afgehandeld, emailcontact was prettig en vlot.

Ondanks een kleine bestelling van 3 jongleer ballen, was de levering snel.

Top service mooi verpak alles zoals verwacht

Prima webshop

Heldere website, snelle bezorging. Precies wat je verwacht van een professionele webshop.

snel geleverd, mooie jongleerballen

duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Vlekkeloze bestelling en bezorging

Ik heb reeds jongleerballen gekocht, waren exact als vermeld op de site en na 2 werkdagen binnen. Erg blij mee.

Mooie spullen en goede service

Mooi spulletjes. Snel verzonden, goede filmpjes erbij ter info, er werd zelfs nagebeld toen we 2 diabolo’s besteld hadden of we wisten dat er geen stokjes bij zaten (hadden we zelf al). Aanrader!

Snel geleverd, makkelijk besteld en prima kwaliteit

Netjes en snel geleverd. Zoon is blij met zijn pogo stick.

Goed product, en het was er snel!

Geweldige en snelle service!

Had meerdere yoyos bestelt volgende dag al direct geleverd.

De diabolo is erg goed maar mijn touwtjes zijn doorgebrand eerst zagen ze zwart en nu zijn ze door gebrand voor de rest is alles goed de levering was zeer goed het das snel bij me thuis..

Buitengewone service.

Kegels besteld, eentje was krom. Gebeld, meteen een nieuwe gekregen.

Super snel

Direct contact en zeer snelle service

Kwaliteit geleverd en snel

Goede uitleg bij de producten. Kwaliteit is perfect voor de prijs en het was uitermate snel geleverd ;-) Blij mee!

Snelle levering, goed meegedacht

Ik bestelde een cadeau van het verlanglijstje van mijn zwager en werd binnen 5 minuten gebeld met de vraag of de aantallen wel klopten van mijn bestelling omdat ik een onlogisch aantal besteld had. Uitstekend meegedacht en alles was een dag later in huis.

Geweldig, je wordt er vrolijk van!

Door de filmpjes gemakkelijk uit te kiezen welk product je nodig hebt.

Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vragen. Duidelijke uitleg. Producten snel en netjes ontvangen. Verder mijn complimenten voor de leerzame filmpjes op YouTube.

Goede communicatie en zeer snelle levering.

Bovenstaand zegt, volgens mij, voldoende. Dit 2de blokje, lijkt me, daarom overbodig vooral als je niet doorkan met het versturen van deze beoordeling. Beetje jammer omdat men al overladen wordt met tevrdenheidsenquentes.

Goede ballen, ringen en jongleerbord. Hele goede service.

Ik heb de mini-ukkie jongleerballen besteld en 1 van de 6 ballen was anders dan de rest. Heb contact gehad met jullie en het is geweldig mooi afgehandeld. De ringen en het jongleerbordje zijn super goed en de ringen zijn zeer sterk. Zeker aan te bevelen!

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending

Vlotte bezorging

Pakket op tijd bezorgd.

Goede spullen en service!

Jongleerballen en stelten besteld. We hebben er veel plezier van en het zijn degelijke spullen. Een wijziging in de bestelling achteraf was geen probleem.

Snelle en persoonlijke service

Mooie ballen, en prima keuze na het duidelijke uitleg filmpje op de site.

prettig bestelproces, geen problemen