Fijn meedenken

Er werd keurig gebeld om te overleggen over welke diabolo het meest geschikt is voor mij en mijn dochter. We zijn zeer tevreden!

Super klant vriendelijk!

Ik had op het formulier gezet......als er oranje is, dan die graag sturen. Op de site was die op. Circus expert belde dat het in bestelling was, en of ik wilde wachten. Maar dan had ik wel de oranje! Heel goed meegedacht!

Vlotte en goede produkten

Heel tevreden

Vanmorgen mijn aankoop aan mijn jarige kleinzoon overhandigd. 4 kubussen in kado verpakking. Het was het kado van allemaal. Snelle levering, goede verpakking en goede kubussen. Hij was er super blij mee. Bedankt

Snelle verzending, netjes verpakt.

Ik had de jongleer ballen de volgende dag al in huis. Ze waren netjes verpakt. Mijn man is er heel blij mee.

Fantastisch! Snelle service

Nvt

vlugge levering en goede kwaliteit

De producten zijn van goeie kwaliteit, er is ruime keuze op de webshop en de levering gebeurt snel. Heel leuk dat er een flyer met QR-codes voor tutorials en een kleine traktatie in de doos bijzit.

Mooie spullen, snelle levering en leuk bedrijf.

Nu 2 keer iets besteld bij Circus-Expert.nl. Alle leveringen waren nog sneller binnen dan de aangegeven werkdagen. In iedere verpakking zat een flyer, visitekaartje en een traktatie wat het persoonlijk maakt. De prijzen zijn redelijk, producten kwalitatief goed en het aanbod ruim voldoende. Kortom: een leuk bedrijf en betrouwbaar!

Uitstekend advies en service!

Per mail heel snel en persoonlijk geholpen met adviezen over een eenwieler en daardoor een perfecte keuze kunnen maken!

Mijn ervaringen met Circus-Expert zijn al jaren plezierig en steengoed.

Als ploegbaas van de jongleergroep Hebbes (van de Instelling Voortgezet Onderwijs Deurne) kochten en kopen we diverse jongleermaterialen en verschillende balanceermogelijkheden bij Circus-Expert. Kwaliteit voor een redelijke prijs en veelzijdige keuzemogelijkheden hebben tot onze aankopen geleid. Bijzonder is dat men bij Circus-Expert o.a. inspeelde op de onmogelijkheden door Corona. Als onze scholieren thuis trucjes willen leren, kan dat bijvoorbeeld uitstekend door de tutorialvideo's op YouTube: TOFsport!

Goede producten, snelle levering

Goed meegedacht

Ik kwam er te laat achter dat mij. Bestelling niet compleet was, dus moest ik nog wat nabestellen. Vervolgens kreeg ik een telefoontje dat ik 2x verzendkosten retour kreeg omdat ik in totaal boven de €50 kwam.

Supercool!

Superleuke webshop, breed assortiment, gemakkelijk shoppen, snelle levering. Enige puntje van kritiek is dat ik in eerste instantie echt niet begreep hoe ik de geleverde hoelahoep moest "ontvouwen". Pas later bleek er een klein drukknopje in de hoelahoep te zitten om deze uit elkaar te halen en te vergroten. Ik had m bijna kapot getrokken... Een klein briefje of instructie in de orderbevestiging zou fijn zijn.

Snel goed service

Was de volgende dag geleverd (ook hadden ze aan gegeven 3 dagen lever tijd) en kwam met een kleineheiddje voor mijn kind.

Bestelling was snel verstuurd en snel geleverd. De materialen zijn van goede kwaliteit en de service is ook nog eens top!

Diabolo met ijzeren stokjes

Mooi diabolo . Wel jammer dst binnen een week het touwtje bij de overgang naar het stokje al door gesleten is Verder prima

Goed advies en goede kwaliteit

Advies gevraagd en snel gekregen. En natuurlijk artikelen van goede kwaliteit, daarom bestel ik hier.

Wij bestellen hier alles voor ons circus!

Super webshop met mooie producten, snelle reactie per mail, prima prijzen en snelle afhandeling. Voor Jeugdcircus Atleta bestellen wij hier graag materiaal.

Snel, prima kwaliteit

Van wens naar in de hand in twee dagen, top geleverd.

Snelle levering, goed advies ip de site, aanrader

Goede producten en snelle levering

Fijne website. Goede kwaliteit. Snelle levering. Ook wel eens telefonisch advies gevraagd. Dat was ook heel vriendelijk.

Goeie service en kwaliteit. Ditecte levering.

Prima.

5/5

5/5

Ruud is deskundig, vriendelijk en behulpzaam.

Mooie kwaliteit producten