correct en snel geleverd

Goede website, snel antwoord op vragen,correcte afhandeling,zeer snelle levering. Prijzen hier en daar wat duur maar top service

Prima informatie heel tevreden

Heel tevreden

Zeer tevreden en zeer snelle service!

Wat een snelle service en alles tiptop 8n orde!

Fijne zware jongleerballen

Ik heb 3 vallen elk van 500g besteld. Voor dat ze opgestuurd werden werd ik gebeld om te vragen of ik echt wist hoe zwaar de ballen waren. Ik kreeg ook een tip dat als ik het iets zwaarder wilde dan kon ik gewichten aan mijn polsen binden om de klap op mijn armen niet meer te maken.

Ik had een diabolo uitgezocht die te roze bleek. Er werd me een andere rode toegestuurd met retourbon.Topservice!

Sneller geleverd dan de drie dagen levertijd en product was naar wens.

Sneller geleverd dan de drie dagen levertijd en product was naar wens.

Leuk contact goed advies ga zo door Ruud.

De ledballen zijn mooi extra! Voor het leuke effect in het donker. De betaling van mij was nog niet binnen of het pakje was al hier bij wijze van spreken.

Goed assortiment en snel geleverd.

Wij hadden een diabolo besteld zonder stokjes en werden daardoor gebeld met de vraag of dat een bewuste keuze was . Dat was het dus niet en kon het daardoor mee verzonden worden. Heel blij mee dus!

Doortastend snel

Nog geen vijf minuten nadat ik de bestelling g had geplaatst belde ze al op of ik mij er van bewust was dat ik mini diabolo besteld had en geen reguliere maat. Of dit klopte? Meteen daarna was mijn pakje al aangemeld bij de bezorgdienst en de volgende dag kon ik mijn kinderen al blij maken met de inhoud.

Goede website, goed materiaal en snelle levering

De website is heel leuk met filmpjes over het circusmateriaal en het materiaal ziet er goed uit. Ik moet het materiaal nog proberen want het is voor een verjaardag dus beter zou het zijn om deze beoordeling later te ontvangen zodat ik tijd heb om het goed uit te proberen. Maar het ziet er goed uit. Het materiaal werd snel geleverd.

Geweldig snelle service!!

Vandaag besteld en morgen in huis gekregen! Top service en ook nog milieuvriendelijk verpakt! Hergebruikte doos is zeer innovatief!! Dank voor de snelle service en lekkere spekje (snoep)!!

super veel keuze en snel geleverd!

Niet alleen goede producten, maar ook duidelijke videos met uitleg en oefeningen! Echt helemaal top!!

Altijd snel binnen!

Mooi materiaal en al veel plezier in deze Corona tijd

Kwaliteitsvol materiaal en snelle levering

Bevallen prima

Matig tevreden

Snel en correct geleverd maar het product voldeed niet geheel aan de gestelde verwachtingen.

De bestelde jongleerballen waren van goede kwaliteit.

Zie de bovenstaande zin; het product zag er goed uit. De bestelling kwam iets later dan ik het pakje nodig had.

Niks op aan merken, gewoon doen wat je beloofd. Uitstekend!

Niks op aan merken, gewoon doen wat je beloofd. Uitstekend!

snel

prima site en goed product, snelle verzending

Snelle levering en product als verwacht

Snel, compleet en volgens verwachting

Zie boven

Snelle levering Goede producten Goede prijs / kwaliteit Filmpjes bij de producten helpen Deskundige, helere website

snelle levering kwaliteits producten.

goed.