Tien ballen

Tien ballen

Goede site en snel bezorgd

Duidelijke site met filmpjes. En snel geleverd. Top!

Bestelling plaatsen via mobiele telefoon lukte niet. Via website wel.

Jongleer ballen besteld, ruime keus en snelle levering

top

super rapide ! aucun problèmes

Goede kwalitijd maar uiterste levering

Het zijn goede ballen maar de levering kwam 1 minuut na de afgesproken tijd (er was 2uur om m te bezorgen)

Levering volgens afspraak en als verrassing hadden ze een verpakt snoepje in het pakket bijgesloten. Tóch erg leuk!!!

Goede service, goed product!

Goed telefonisch advies gekregen over de aanschaf van een eenwieler. Snelle levering en de eenwieler voldoet aan de verwachtingen.

geweldig, en eerder ontvangen als verwacht

ik heb een diabolo bestelt. Hij ziet er hetzelfde uit als op de afbeelding en is helemaal goed aangekomen, in de goede kleuren. Hij was zelfs eerder dan verwacht.

Vrij makkelijk bestellen, levering was correct

Vrij makkelijk bestellen, levering was correct met nog een kleine verrassing. Het geheel kwam vriendelijk over.

Product zoals beloofd

Producten onbeschadigd aangekomen. De verzending duurde veel langer dan verwacht maar daar was de post verantwoordelijk voor. Een aanrader!

Snelle verzending goed product

Mijn bestelling was de dag zelf nog verstuurd. Goed verpakt en een goede kubus

Fijne adviezen voor een leek

Ik zich een tof cadeau voor mijn nichtje en kwam bij Circus Expert uit. Ik heb zelf geen kennis van dit soort spullen. Door de goede beschrijving en de filmpjes kon ik toch goed kiezen. Leuk! En ook de boekjes bij de producten zijn fijn.

Zeer correct en tevreden met de artikelen.

Onze zoon had deze site van een klasgenoot. Daarom eerst wantrouwig. Maar na 1 keer zelf besteld te hebben, wisten we dat ze correct handelde. Dus zeer tevreden.

Top service!

Zeer goede service en fijne demonstratie filmpjes!

Snel en netjes geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit

De website is overzichtelijk, de levering is snel en de producten zijn goed

Snel en zoals besteld

Prima! Blij mee

vrolijke uitnodigende site

goede informatie en snelle levering

Goed produkt en snelle bezorging

Goed produkt en snelle bezorging!

Verzorgd snelle levering.

Snelle bezorging, een dag later, maar dat lag aan de bezorgdienst en niet aan Circus Expert. Product ziet er prima uit precies zoals de beschrijving op de site. Is nog niet gebruikt de diabolo dus daar kan ik niets over zeggen. Is een verjaardags cadeautje.

Uitstekende service

Het product die ik wenste te bestellen was niet op voorraad maar Circus-expert heeft mij uitstekend geholpen met volwaardig alternatief via mail. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop en de hulp die ik aangeboden kreeg.

snel en perfect en service

pakje werd perfect afgeleverd. alles zat goed ingepakt en er zat zelfs een snoepje bij

Snelle service en verzending!

Snelle verzending in gerecyclede verpakking. Heel goed!

blij

bestelling was snel binnen, en er zat een mooi zakje bij om de ballen in te bewaren.