Snel verzonden en helemaal goed aangekomen!

Top service en snelle verzending ondanks het winterse weer van de afgelopen tijd!

correct en vlot behandeld

zeer duidelijke beschrijving van produkten die voldoen aan mijn verwachtingen

Heeel goede hulp bij het kiezen Erg vriendelijk . !! Dikke 10

good

good

Deskundig en behulpzaam

Ze denken met je mee. Zijn bevlogen

Snel en deskundig

Vriendelijke service en deskundig. Snel geleverd

Goede advies en snel bezorging

Ik zocht naar jongleerballen (beanbag) om hersenen en coordinatie te trainen. Ik ben heel goed geholpen door de online productvideo. Het was heel informatief. Mijn bestelling was ook snel thuis bezorgd.

Leuke website met expert advies

Leuke videos Goed advies Snelle levering

Snel en betrokken en enthousiast en betrouwbaar

Duidelijke Site, klantenservice cordaat!

Prima ervaring op de site en snel geleverd. Bij onze bestelling miste er een artikel. Op onze e-mail werd zeer snel gereageerd en ons probleem werd kordaat verholpen: het zou direct na geleverd worden. De volgende dag lag het missende artikel al weer in de bus. Prima service dus!

Uitstekend goed!

Ik vind het een zeer fijne website! Bevat uitgebreide info en ook de video's heb ik telkens bekeken om een juiste keuze te kunnen maken, echt heel fijn! De service na mijn bestelling was ook zeer goed. Ik kreeg telkens heel snel reactie waardoor alles super vlot verliep. Ik ben echt enorm enthousiast over jullie website! De kinderen waren ook dolgelukkig met hun materiaal! Van zodra we terug wat nodig hebben twijfel ik niet om terug bij jullie te bestellen. Bedankt voor alles en jullie doen dit heel goed! Houden zo!

Snel en prima

Zoals het hoort

Tien ballen

Tien ballen

Goede site en snel bezorgd

Duidelijke site met filmpjes. En snel geleverd. Top!

Bestelling plaatsen via mobiele telefoon lukte niet. Via website wel.

Jongleer ballen besteld, ruime keus en snelle levering

top

super rapide ! aucun problèmes

Goede kwalitijd maar uiterste levering

Het zijn goede ballen maar de levering kwam 1 minuut na de afgesproken tijd (er was 2uur om m te bezorgen)

Levering volgens afspraak en als verrassing hadden ze een verpakt snoepje in het pakket bijgesloten. Tóch erg leuk!!!

Goede service, goed product!

Goed telefonisch advies gekregen over de aanschaf van een eenwieler. Snelle levering en de eenwieler voldoet aan de verwachtingen.

geweldig, en eerder ontvangen als verwacht

ik heb een diabolo bestelt. Hij ziet er hetzelfde uit als op de afbeelding en is helemaal goed aangekomen, in de goede kleuren. Hij was zelfs eerder dan verwacht.

Vrij makkelijk bestellen, levering was correct

Vrij makkelijk bestellen, levering was correct met nog een kleine verrassing. Het geheel kwam vriendelijk over.

Product zoals beloofd

Producten onbeschadigd aangekomen. De verzending duurde veel langer dan verwacht maar daar was de post verantwoordelijk voor. Een aanrader!

Snelle verzending goed product

Mijn bestelling was de dag zelf nog verstuurd. Goed verpakt en een goede kubus

Fijne adviezen voor een leek

Ik zich een tof cadeau voor mijn nichtje en kwam bij Circus Expert uit. Ik heb zelf geen kennis van dit soort spullen. Door de goede beschrijving en de filmpjes kon ik toch goed kiezen. Leuk! En ook de boekjes bij de producten zijn fijn.