Zeer correct en tevreden met de artikelen.

Onze zoon had deze site van een klasgenoot. Daarom eerst wantrouwig. Maar na 1 keer zelf besteld te hebben, wisten we dat ze correct handelde. Dus zeer tevreden.

Top service!

Zeer goede service en fijne demonstratie filmpjes!

Snel en netjes geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit

De website is overzichtelijk, de levering is snel en de producten zijn goed

Snel en zoals besteld

Prima! Blij mee

vrolijke uitnodigende site

goede informatie en snelle levering

Goed produkt en snelle bezorging

Goed produkt en snelle bezorging!

Verzorgd snelle levering.

Snelle bezorging, een dag later, maar dat lag aan de bezorgdienst en niet aan Circus Expert. Product ziet er prima uit precies zoals de beschrijving op de site. Is nog niet gebruikt de diabolo dus daar kan ik niets over zeggen. Is een verjaardags cadeautje.

Uitstekende service

Het product die ik wenste te bestellen was niet op voorraad maar Circus-expert heeft mij uitstekend geholpen met volwaardig alternatief via mail. Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop en de hulp die ik aangeboden kreeg.

snel en perfect en service

pakje werd perfect afgeleverd. alles zat goed ingepakt en er zat zelfs een snoepje bij

Snelle service en verzending!

Snelle verzending in gerecyclede verpakking. Heel goed!

blij

bestelling was snel binnen, en er zat een mooi zakje bij om de ballen in te bewaren.

Snel en goed geleverd volgens afspraak

Snel en goed geleverd volgens afspraak

Een goede service

Geen last gehad van laat komen sraat goed aanfegeven wanneer het bezorgd word en als er iets niet is nemen ze contact met je op om te vragen of er iets anders voor in de plaats kan ( andere kleur en dergelijke )

Mooie handschoenen

Snelle verzending en leuk ingepakt

Het pakketje was snel verzonden en ze hadden er een spekje in gedaan wat een leuke verassing was! Niet onnodig veel verpakking materiaal gebruikt en het product is van goede kwaliteit.

Fijne en professionele service!

Erg snelle en vriendelijke klantenservice.

Toppie

Helemaal prima

Snelle service. Is zoals verwacht!

heel goed

Ze belden zelfs nog even om te checken of mijn bestelling wel klopte. Heel netjes! Het klopte maar fijn dat ze meedachten.

Producten voldoen aan de verwachtingen. Levering is snel.

Goede kwaliteit en Service

We hebben een diabolo gekocht, kwalitatief goed en niet eens zo mega duur. Verder zijn we zelfs gebeld om ons te helpen met het oplossen van een vraag. Vriendelijke mensen.

Fijne ballen, leuke verpakking

Goede kwaliteit jongleerballen in mooie kleuren, leuke verpakking met gratis tasje voor de jongleerballen

Snelle en goede service - vrolijke verkoop - passend advies

Zie bovenstaand

Fijne winkelervaring

Goed verzorgde frisse site met complete informatie over de producten. Prijsvergelijken ging erg gemakkelijk en de diverse tips (jongleerballen) om product aan te schaffen waren goed. Na bestelling leuke video in circus stijl hoe het nu verder gaat met je bestelling. Vlotte en verzorgde levering.