Altijd behulpzaam en persoonlijk!

Snelle levering en leuk verpakt!

Snelle levering en leuk verpakt! Al vaker iets besteld. Mooi materiaal

Voor herhaling vatbaar!

Zeer snelle levering, compact verpakt met hergebruikt verpakkingsmateriaal, adequate, prettige reactie op mijn mail, kortom: klasse!

Mooie producten en goede service!

We hadden meerdere producten besteld voor Sinterklaas. Helaas was PostNL toen overbelast. We kregen heel netjes een mail van Circus-expert. De dag nadat onze dochter de jongleerballen had gekregen was er eentje kapot. Ik was wat laat met het melden, maar zonder problemen stuurde ze direct eentje toe. Geweldige service! Voor haar volgende circus-acts gaan we zeker hier weer bestellen :-).

Snelle levering, volgens afspraak!

De beste eenwieler die mijn dochter ooit heeft gehad!

Mooie website, klantvriendelijke communicatie, snelle levering.

Mooie website, klantvriendelijke communicatie, snelle levering.

goed en snel

3 jongleer ballen geel naar verwachting en direct geleverd

prima, goede kwaliteit!

bij het betalen ging het even mis, daar kwam een emailtje achteraan waarna er gewoon betaald kon worden. prettige afhandeling!

Snelle levering, prima kwaliteit

Ik bestelde jongleerballetjes, ze werden heel snel geleverd en bevallen goed

TOP

snel in huis, goed verpakt en een mini verrassing. Ik hou ervan.

Fijne jongleerballen!

En mooie kleuren

Na de “negatieve” beoordeling werd er accuraat Dior de ondernemer gereageerd.

We hebben geZamenlijk de “problemen” opgelost.

Snelle service, actief meedenkend en daarbij deskundig en vriendelijk.

Ik had een onderdeel besteld voor een eenwieler en ik werd gebeld om door te vragen zodat we in 1 keer het goede onderdeel besteld kon worden. Heel prettig geholpen.

Super service

Top, top top. Hulp via mail voor een wisselstuk ging heel vlot. Circus expert heeft ons zelfs een oplossing kunnen bieden die voordeliger was dan wat we zelf in gedachten hadden. Heel blij met onze aankoop :-)!!

Zoals het hoort !

Mooi verpakt,op tijd geleverd, houden zo ! Bedankt !

Behulpzaam en mee denkend

Meedenkend en behulpzaam personeel

Snelle levering. Zeer goede ballen.

Zorgvuldig

Persoonlijk en betrokken

Goed, goede communicatie

netjes gecommuniceerd toen pakket niet op tijd kon worden bezorgd.

Behulpzaam

Prima service en personeel wat meedenkt. Voor herhaling vatbaar

geweldig

Wij bestelde 2 pogosticks. Bij 1 was de onderste dop er al na 1 dag vanaf. Gelijk werd er door jullie een nieuwe opgestuurd. Snelle levering maakt de goede service compleet.

Het pakketje is netjes op tijd bezorgd. Leuk, met spekjes erin.

Vlak voor Sinterklaas een bestelling gedaan om te leren jongleren. Het pakketje kwam keurig op tijd binnen. Netjes verpakt.

snelheid, kwaliteit, speelplezier

perfect: respect

kwaliteitsvolle en snelle bediening

De website is overzichtelijk, het bestelproces verliep vlot. De bestelling kwam twee dagen later (overeenkomstig wat beloofd was), en was degelijk verpakt. Helemaal goed dus. Erg grappig vond ik het filmpje na het afronden van de bestelling, waarbij Ruud van Circus-expert met mijn bestelling op pad gaat. Alleen, de meneer die het uiteindelijk afleverde zag er heel anders uit, en reed op vier wielen. Dat was de enige teleurstelling :-)