uitstekend

meteen in huis, keurig verpakt

Uitstekend!

Mooie flowersticks. Supersnel geleverd.

Eenvoudig om te bestellen en snel geleverd.

Boeiend

Perfecte levering, kwaliteit artikel en leuke filmpjes met uitleg ! Top !

Prima, snelle levering en goed materiaal.

Supersnel geleverd

Super snel geleverd en goede tips om het materiaal direct te gebruiken.

Snel en behulpzaam

Mijn zoon vond het moeilijk een keus te maken uit alle jongleerballen. Via mail Zijn we goed en snel geholpen en het paket was erg snel binnen

prima communicatie en snelle levering

prima communicatie en snelle levering. Mooi kwalitatief goed product en nuttig boekje met oefeningen

Vriendelijk en behulpzaam

Zeer ruim assortiment en heldere uitleg. Bestellen gaat vlot en eenvoudig, alleen bij het betalen gaat het mis. Creditcard wordt om onduidelijke reden niet geaccepteerd. Ook het betalen via IDEAL wil niet lukken waardoor de bestelling wordt geannuleerd. Na kort telefonisch contact worden de problemen opgelost en de volgende dag hebben we de bestelling in huis.

Super snel en netjes geleverd

Speed cube besteld en de volgende dag al keurig geleverd gekregen. Top !

Goede instructiefilmpjes, behulpzaam bij bestelling en supersnel bezorgd!

Mijn complimenten!

.Geweldig

Verkoper was indrukwekkend betrokken

Altijd behulpzaam en persoonlijk!

Snelle levering en leuk verpakt!

Snelle levering en leuk verpakt! Al vaker iets besteld. Mooi materiaal

Voor herhaling vatbaar!

Zeer snelle levering, compact verpakt met hergebruikt verpakkingsmateriaal, adequate, prettige reactie op mijn mail, kortom: klasse!

Mooie producten en goede service!

We hadden meerdere producten besteld voor Sinterklaas. Helaas was PostNL toen overbelast. We kregen heel netjes een mail van Circus-expert. De dag nadat onze dochter de jongleerballen had gekregen was er eentje kapot. Ik was wat laat met het melden, maar zonder problemen stuurde ze direct eentje toe. Geweldige service! Voor haar volgende circus-acts gaan we zeker hier weer bestellen :-).

Snelle levering, volgens afspraak!

De beste eenwieler die mijn dochter ooit heeft gehad!

Mooie website, klantvriendelijke communicatie, snelle levering.

Mooie website, klantvriendelijke communicatie, snelle levering.

goed en snel

3 jongleer ballen geel naar verwachting en direct geleverd

prima, goede kwaliteit!

bij het betalen ging het even mis, daar kwam een emailtje achteraan waarna er gewoon betaald kon worden. prettige afhandeling!

Snelle levering, prima kwaliteit

Ik bestelde jongleerballetjes, ze werden heel snel geleverd en bevallen goed

TOP

snel in huis, goed verpakt en een mini verrassing. Ik hou ervan.

Fijne jongleerballen!

En mooie kleuren

Na de “negatieve” beoordeling werd er accuraat Dior de ondernemer gereageerd.

We hebben geZamenlijk de “problemen” opgelost.

Snelle service, actief meedenkend en daarbij deskundig en vriendelijk.

Ik had een onderdeel besteld voor een eenwieler en ik werd gebeld om door te vragen zodat we in 1 keer het goede onderdeel besteld kon worden. Heel prettig geholpen.