Super service

Top, top top. Hulp via mail voor een wisselstuk ging heel vlot. Circus expert heeft ons zelfs een oplossing kunnen bieden die voordeliger was dan wat we zelf in gedachten hadden. Heel blij met onze aankoop :-)!!

Zoals het hoort !

Mooi verpakt,op tijd geleverd, houden zo ! Bedankt !

Behulpzaam en mee denkend

Meedenkend en behulpzaam personeel

Snelle levering. Zeer goede ballen.

Zorgvuldig

Persoonlijk en betrokken

Goed, goede communicatie

netjes gecommuniceerd toen pakket niet op tijd kon worden bezorgd.

Behulpzaam

Prima service en personeel wat meedenkt. Voor herhaling vatbaar

geweldig

Wij bestelde 2 pogosticks. Bij 1 was de onderste dop er al na 1 dag vanaf. Gelijk werd er door jullie een nieuwe opgestuurd. Snelle levering maakt de goede service compleet.

Het pakketje is netjes op tijd bezorgd. Leuk, met spekjes erin.

Vlak voor Sinterklaas een bestelling gedaan om te leren jongleren. Het pakketje kwam keurig op tijd binnen. Netjes verpakt.

snelheid, kwaliteit, speelplezier

perfect: respect

kwaliteitsvolle en snelle bediening

De website is overzichtelijk, het bestelproces verliep vlot. De bestelling kwam twee dagen later (overeenkomstig wat beloofd was), en was degelijk verpakt. Helemaal goed dus. Erg grappig vond ik het filmpje na het afronden van de bestelling, waarbij Ruud van Circus-expert met mijn bestelling op pad gaat. Alleen, de meneer die het uiteindelijk afleverde zag er heel anders uit, en reed op vier wielen. Dat was de enige teleurstelling :-)

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mijn zoon was 5 December heel blij met de poko-stick.Gelukkig werd deze ook op tijd geleverd.Ik heb op de website leuke dingen zien staan en zal zeker nog een keer bestellen.

ik bestelde op zondag en maandagmiddag was het pakket al gebracht. Super snelle levering en service!

Vlotte levering

Een cadeau om met aandacht uit te pakken. Mooi gesorteerd in de doos de aankoop met daarbij een lekkernij.

Blije zoon

Chinese bord en een yoyo besteld. Zoon helemaal in zijn nopjes en aan het spelen ipv gamen :-) Kwalitatief goede producten voor een prima prijs.

Snel geleverd en een klein cadeautje in de verpakking!

Klantgericht

Post Nl liet serieus afweten. Kreeg echter mail van Expert Nl om te zeggen dat er heel wat vertraging was bij Post Nl. Expert Nl was niet verantwoordelijk voor de vertraging, maar toch attent dat ze pro-actief informeren.

Alles snel geleverd

Had de Replay Pro YoYo besteld. Groot assortiment mooie prijs ook!

Mooie professionele circus spullen

Mooie professionele circus spullen met handige (keuze) uitleg en filmpjes en betrokken en vriendelijke mensen.

Super tevreden!

Opnieuw een heel goede ervaring! Alles correct en snel verlopen. Super!

Prima Geregeld weer

Goed contact en persoonlijke aandacht

Mijn bestelling was laat maar gelukkig hielden jullie mij op de hoogte en dachten jullie na over oplossingen zodat ik nog wel mijn bestelling zou krijgen voor Sinterklaas. Erg prettig bedrijf om mee samen te werken zo.

Prima service, snelle levering, goed product

Uitstekend!

Product werd vlot geleverd.