Heel erg goed.

Ik ken Ruud en ik heb vandaag circus expert gepromoot.

zo als verwacht

Een paar spullen voor onze school besteld op deze site. Alles volgens uitleg, geen slecht verrassing. Snelle levering ook nog. Heel tevreden klant.

Super prettig! En meedenken

Heel fijn meedenken, aardig en snelle service. Erg blij mee!

Snelle levering en goede spullen.

Goed contact. Snelle leveringen. Zeer groot assortiment.

De stunstelten die we gekocht hadden, bleken niet te stellen. Circus Expert heeft dit heel snel en goed opgelost!

Snelle levering en erg betrokken bij goede levering.

Juist advies gekregen, Circus expert belde me nog omdat ze zeker wilde zijn dat het goed zou komen met de levering. Helaas had ik toch het foute artikel besteld, maar ook de ruiling etc ging heel prettig. Dank je wel

Overzichtelijke site, snelle levering en mooi product!

Overzichtelijke site, snelle levering en mooi product geleverd gekregen!

Snelle service, goed materiaal

De diabolo met lichtjes is een feest om te zien bewegen. De balans is prima en de effecten als het donker is, zijn fijn om kinderen buiten actief mee te houden. Tip voor de verzender: boekje erbij met trucs of anders hyperlinks naar YouTube.

Zeer goed geïnformeerd, fijne keuzemogelijkheden.

Ik heb bij Circus-Expert.nl een diabolo-set voor mijn kleinzoon van bijna 8 jaar aangeschaft. Ik weet dat hij dit graag wil hebben, hij krijgt het cadeau voor Sinterklaas. Ik wist echter niets van hoe of wat. De website is prettig om te gebruiken, de keus is geweldig: je hebt écht keus, maar ook weer niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt zelf dingen bij elkaar zoeken of kiezen voor een totaalpakketje. De artikelen zijn mooi én betaalbaar. En last but not least: de instructiefilmpjes voor beginners zijn erg duidelijk en verhelderend. Hierdoor is het mogelijk een overwogen keus te maken. Heel fijn!

Heel goed. Snelle levering. Goed advies

Heel attent werd ik gebeld nadat ik 2 niet-bij elkaar passende dingen gekocht had. Dit is super goed opgelost.

Love the marshmallow

Order literally came in less than 24 hours. Ordered just before 18.00, was at the Plus at 14.00 the next day.

Goed zaken doen en altijd snel in levering!

Het bedrijf heeft me nog gebeld voor dat ze het pakket verzonden om te vragen of het compleet was, Heel erg service gericht en persoonlijk

Duidelijke site, snel geleverd

Prima,niets mis mee.!

Vlot, goede kwaliteit, leuke extra's :)

tp producten en service

Altijd een feest om te bestellen om anderen blij te maken met de goede en originele producten!

Enthousiaste en punctuele dienstverlening

Snel antwoorden op vragen, snelle levering. Leuke website.

snelle levering, super klantendienst, een aanrader

Grote keuze, gemakkelijk te bestellen en vriendelijke klantendienst bij vragen of hulp. Snelle levering

Telefonisch goed advies, overzichtelijke site, nette levering!

Jongleerballen besteld, vooraf telefonisch contact gehad welke het beste voor mijn dochter waren. Op de site waren de jongleerballen makkelijk te vinden en bestellen. Pakket zag er netjes uit bij levering.

Alles goed aangekomen. Mooi en degelijk materiaal. Thx

Alles perfect !!!!

Verschillende spulletjes besteld, alles was in voorraad, snelle levering, goed verpakt, duidelijke site en nog een snoepje in de doos, zo was mijn dochtertje ook blij !!!

Mooi product goede service snelle levering

Vlotte goede service en correcte levering

Degelijk kwaliteit met goede uitleg van de toepassing van materiaal

Top :)

Netjes ingepakt (met wat lekkers erbij!) snel geleverd, product helemaal naar wens. Perfect.