Snel, servicegericht

Circus-expert denkt mee, is snel en servicegericht. Een fijne ervaring om hier zaken te doen.

Prima, snel geleverd, goed contact na trage computer verbinding.

Duidelijk en snel

Het pakje was er de volgende dag al. Waar ik niet op voorbereid was. 1 tot 3 dagen had ik niet direct de volgende dag verwacht Wat ik wel miste was een afleveringsmail. Kwam er toevallig een dag later erachter dat het pakje er al was doordat ik de track en trace keek. Anders had ik het pakje direct uit werk kunnen halen. Nog niet zo heel erg naar dat was het enige Grappig detail dat er een wokkelspekje bij zat. Erg schattig. De verpakking was zo klein mogelijk en dat waardeer ik ook

super service!

Ruud van de Circus-Expert heeft altijd het beste voor met z'n klanten.

perfect

vlotte communicatie duidelijke antwoorden op al u vragen duidelijke website producten werden snel geleverd en voldeden volledig aan de verwachtingen Ik kom zeker terug

Altijd vlotte leveting

We zijn erg blij met de goede site en snelle leveringen. Ook super dat dozen opnieuw gebruikt worden, lekker duurzaam.

Kwalitatief product

Een snelle levering voor een zeer mooi product.

Goed werk

Wij zochten een band voor onze eenwieler. Deze wordt door onze leerlingen veel gebruikt op het schoolplein. De bestelling wordt snel geleverd dn de leerlingen kunnen weer stunten.

uitstekend

uitstekend

Ze zijn zeer snel met leveringen webshop is zeer goed maar de kendama bal de letters gegeven af maar voor de rest zeer goed webshop

Snel en goede levering. Product voldoet aan de verwachting.

Super snel en fijne service

Super fijne servoce. Werd nog even gebeld, om t kijken of de bestelling klopte. 2 dagen later werd t pakketje bezorgd. Product glow in the dark develstick, ook helemaal tevreden mee. Echt een aanrader!

super

top

snelle opvolging

heel tevreden met de snelle reactie op mijn vraag in verband met mijn bestelling!

Fijn wiel onder de bips!

Super info, lachen zo’n blije video als je bestelling is geplaatst. Levertijd 2-3 dagen maar toch stiekem de volgende dag in huis. En zo blij! Pnze dochter eenwielert wat af :-) Dikke top voor circus-expert!

100%!

Goed materiaal! Goede prijs! Goede service!

Fantastisch!

Alles zeer vlot en correct verlopen. Al verschillende malen bij deze site besteld en altijd prima in orde!

Grote keuze, zeer snelle levering

Grote keuze, zeer snelle levering

Snel, vriendelijk en netjes verpakt

Snelle en goede service

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Super snelle levering en geweldige service. Onmiddellijk antwoord bij vragen! Heel tevreden!

Snelle reactie en correcte mensen

Altijd fijne ervaring! Indien je mailtje stuurt, onmiddellijk reactie! Zijn heel klantgericht en gaan mee op zoek naar een oplossing indien nodig.

Mooi maar erg duur

Mooi maar erg duur

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering, perfecte klantenservice en breed assortiment van verschillende producten.