Snelle levering en kwaliteits spul!

En een lekker spekje erbij!!

Verzendkosten werden gerekend, ondanks bestelling boven de €75,00. Na contact gelijk actie, verzendkosten werden terugbetaald en ik werd gebeld dat de fout gevonden was!

Mooie aankoop

Site was makkelijk, bestelling snel gedaan en bezorgd, prima dus.

Topservice

Topservice & supervriendelijk

Top service&begripvol personeel

heb al meer dan 10+ artikelen gekocht bij deze zaak en alles is mooi optijd geleverd. Prijzen zijn top, heb een klein issuetje gehad met een product en binnen 3 dagen had ik het vervangende nieuwe product. Top service en menselijk personeel kunnen veel zakennwat van leren!

bedankt!

bedankt voor de goede service en jongleer materialen!

Top service en website !

Ik ervaar een top service , goeie producten en vriendelijke mensen ! Bedankt !!

Prima product, hele snelle levering

Diabolo heb ik 's middags besteld, volgende ochtend had ik de diabolo al in huis. Net product.

Helemaal goed

Product is geleverd zoals de bedoeling; precies zoals besteld (juiste kleurcombinatie), vrij snel na bestellen al binnen - zoals aangegeven stond, betaling via factuur was vlot geregeld. Niks op aan te merken.

Snelle levering en leuke service!

Zalige winkel

Degelijk en kwalitatief assortiment, goede en snelle service, en goede tutorials!

Voor herhaling vatbaar

Vlotte communicatie en afronding

Gweldige service, lollige filmpjes en het allerbelangrijkste: onverwoestbare kwaliteit!

De site is overzichtelijk met duidelijke uitleg van de verschillende materialen. De bezorging is super snel. En de materialen zijn van zeer goede kwaliteit en gaan jaren mee, ook bij zeer intensief gebruik.

Top service, thanks!

The jogging balls are awesome.

Goede product

Super ervaring producten altijd top kwaliteit en snelle levering

ter zake kundig

vertrouwd adres

Telefonisch uiterst correct te woord gestaan

Goed advies gekregen. En zo ook zijn de onlineflmpjes erg duidelijk en leerzaam.

Goede kwaliteit en service

De bestelde pois zijn van een goede kwaliteit. Erg blij mee. Toen ik er bij de bestelling even niet uit kwam heb ik gemaild. Hetzelfde weekend kwam reactie plus top oplossing. Fijn

Meedenkend, professioneel en daadkrachtig

Netjes te woord gestaan en goed geholpen. Meedenkend en maatwerk. Goede service, goede communicatie, goed materiaal en snelle bezorging.

Top ervaring!

Product was van goede kwaliteit, klantenservice was vriendelijk en het product was snel geleverd

leuke instructie video's, heldere website. En mijn nieuwe jongleerballen bevallen erg goed!

Bedankt voor jullie leuke tips en tricks op de website. Ik heb het setje Set van 3 Henrys Stretch jongleerballen in een koker. Die bevallen goed qua gewicht, grip, duurzaamheid(ik laat ze vaak vallen). Verder is de koker ook super fijn want ben je even klaar met jongleren dan hebben ze gelijk een vaste bewaar plek.

Zeer goede ervaring!

Bestelling geplaatst, meteen mail ontvangen, dag erna product aangekomen. Top service en zeer goed product. Helemaal happy!

Alles zoals afgesproken, snelle levering. Echt mensen met passie voor hun vak. Bedankt!

Super materiaal

Eerst even overleg gehad over welke ik zou kopen. Nu een hele mooie en fijne gekocht. Kan trucjes met de diabolo doen die me eerst niet lukte.