Goede kwaliteit

Goede ervaringen alles was zo al het was beschreven

snel en goed

Besteld en snel binnen.

Goede kwaliteit en snelle levering

De dag nadat ik de artikelen had besteld, kreeg ik deze al thuis geleverd!

Goed en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Snelle service! Prima product,

Stuk goedkoper dan elders bestelde ik een kendama. Snelle levering

Topservice

Heel fijn en snel contact. Ik zocht jongleerballen en vond deze elders tegen een goedkopere prijs. Op de site van Cirsus-Expert stond dat je dit dan moest laten weten. Dit gedaan en gelijk reactie met verlaging van de prijs en kreeg een tasje meegestuurd om de jongleerballen in te bewaren. Ludiek filmpje ontvangen na de bestelling en twee dagen laten pakketje binnen. Netjes verpakt en leuke attentie meegestuurd. Alleen maar top dus!

Correcte service en snelle levering.

De levering van mijn bestelling was snel en correct, gewoon goed en netjes geleverd.

Perfecte levering

Binnen 1 dag was de hele bestelling in goede staat binnen. Ik ben helemaal tevreden.

Snelle levering en ook n leuk bedrijf

Snoepje in de doos. Het bedankt filmpje. Allemaal erg leuk.

Snelle en correcte levering van goed product

Snelle en correcte levering van goed product.

Snel en behulpzaam.

Had 1 jongleer fakkel besteld. Werd gebeld om voor de zekerheid te controleren of ik er ook 1 wou bestellen want soms gebeurt het dat mensen 1 bestellen en verwachten 3 te krijgen. Fijn dat ze meedenken. Filmpje van bestelling klaarmaken is ook grappig en origineel.

Alles perfect

Wij zijn van alles heel tevreden! Duidelijke site, correcte levering, prima communicatie, alles top!

Fijne service

Duidelijke site, goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Snelle en correcte levering!

Super winkel, geven altijd keurig antwoord via Facebook en zijn altijd bereid je advies te geven. Producten zijn van top kwaliteit. Levering is erg snel.

Veel besteld en altijd keurig op tijd in huis

Zeker aan te bevelen. Snelle levering goed verpakt en het product zoals omschreven

snelle service

vandaag besteld morgen in huis

Prima en snelle service en levering waarbij producten voldoen aan verwachtingen.

Prima ervaring. Goede spullen en snelle levering. Materialen ook zeer bruikbare kwaliteit. Geleverde spullen zien er ook uit als getoond op website.

Goed assortiment en info

Wil met jongleren beginnen, vond hier uitgebreid assortiment en ook goed advies. Vlot bezorgd.

prettig contact goede levering

Snel contact en antwoord op mijn vragen.

Prima! Snel, verzorgd en goed!

Snelle levering. Goed product. Dik tevreden

Gewoon goed

Keurig netjes op tijd geleverd en goed verpakt. Product is gewoon goed

Vijf mooie jongleerballen besteld bij Circus-expert als cadeau. Ik wilde ze heel graag de volgende dag in huis hebben, maar was al erg laat. Even gebeld en goed advies gekregen, bovendien zijn ze direct verzonden. Pakket was op tijd en keurig ingepakt. Ga nu binnenkort voor onszelf nog bestellen.

Enthousiast

Geweldige service, enorm blij met mn poi ballen, en lekker snel in huis.. binnen 2 dagen al spelen. Prachtige kwaliteit deze oplaadbare poi, fijn gewicht en mooi kleurprogramma.

Mooie producten en super service

Heel blij met mijn nieuwe speelgoedjes