Doen wat ze beloven! En nog tegen een goede prijs ook ;-)!

Jongleerballen gezocht, bij Circus-Expert gevonden en snel geleverd, top dus!

Prima site, snelle levering

Wij kochten hier stelten deze werden snel verzonden. Een bandje bleek kapot. Na een mailtje kregen we direct een vervangend bandje toegestuurd. Heel fijn.

goed geregeld prima levering

had niet de levering compleet werd gebeld dat de overige spullen 1 week later werden geleverd en is ook geleverd. topsite om er spullen te bestellen!

Super communicatie, super levering, super producten!

Ik kan vlot bestellen met juiste regeling ivm BTW, dat is online vaak moeilijk. Bij circus-expert perfect. Ook levering duidelijk zoals afgesproken. Steeds een plezier!

Super service en prima prijzen

Na mijn bestelling werd ik teruggebeld over de opmerking die ik had toegevoegd. Hier werd netjes besproken dat mijn verzoek niet mogelijk was maar er werd meteen een alternatieve oplossing aangeboden wat mij ook goed uit kwam. Vervolgens stelde ik een vraag over een item dat niet op voorraad was volgens de webshop, dit werd meteen geregeld en toegevoegd aan mijn bestelling zodat het direct meegestuurd werd.

Redelijk

Vuurhoepel besteld, maar prijs kwaliteit verhouding vind ik matig. De olie is fijn om mee te werken.

goede service

als altijd een uitstekende service en vlotte afhandeling

Besteld en snel geleverd

Website bekijken - benodigd artikel(-en) opzoeken - bestellen - betalen - bericht van verzenden -, bericht van onderweg-, bericht van verwachte levertijd verkrijgen - Precies ontvangen tussen aangegeven tijd. Alom uitstekend dus 5 sterren.

Goed bereikbaar vlotte service direct aktie

Goed bereikbaar vlotte service direct aktie

Snelle levering van perfecte producten

Dag 1 bestelling, dag 2 levering. Producten hebben een topkwaliteit.

Fijne dienstverlening!

We hadden problemen met de bezorging maar circus expert heeft het prima opgelost. Dank daarvoor.

zeer goede en persoonlijke service.

Goede service door mij te bellen omdat (terecht) gedacht werd dat ik iets verkeerds had besteld. Bestelling kon worden aangepast.

goed product, klantvriendelijk en komt afspraken na. Snel geleverd!!

Ik had de devilsticks besteld voor Sint maar de betaling niet goed afgerond. Dus 3 dagen voor de Sint heeft circusexpert mij een link gestuurd om de betaling af te ronden en het diezelfde dag nog verzonden. Had Sint toch nog op tijd zijn pakketje.

meedenkend en prettige goede service

Altijd snelle levering, duidelijke communicatie, meedenkend, goed advies en ook nazorg. Logisch dat we altijd voor circusexpert kiezen....

Goede service!

Toevallig hier terecht gekomen, maar ga zeker terug naar de website om nog andere dingen te bekijken

Goede producten en vlotte afhandeling

Helemaal tevreden!

Een zeer tevreden klant!

Duidelijke website. Goede beschrijving van de producten. Snelle levering (zoals beloofd). Evenwichttrapper voldeed perfect aan de beschrijving. Prima ervaring. Bedankt!

Fijn dat er een webwinkel is waar ik voor een zacht prijsje de benodigde eenwieleronderdelen kan kopen.

Denkt mee met de klant

Aan de hand van mijn bestelde items werd geconcludeerd dat ik een diabolo voor gevorderden had besteld terwijl de rest voor een beginner was. Ik werd daarop gebeld met het voorstel om ook een beginnersdiabolo te leveren. Prima service! Ik was positief verrast.

Zeer klantvriendelijk.

Ik werd gebeld omdat mijn bestelling niet klopt. Dit was heel fijn anders was het cadeau niet compleet geweest.

Snelheid & kwaliteit

Heel tevreden over de snelle levering. En de diabolo wordt het perfecte Sint-kado :-)

Op tijd en perfect product