Pluspunten

Hele mooie spullen, snelle levering, goed en stevig verpakt, duidelijke site. Heel erg leuk filmpje als je de bestelling hebt gedaan!

Pluspunten

Snelle levering, goede spullen

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam bij wijzigen van een bestelling. Snelle levering!

Pluspunten

Bestelling kwam netjes op tijd, er was een ding niet meegeleverd maar na een mailtje was dit geregeld en had ik het een dag later alsnog binnen.

Pluspunten

Snelle afhandeling. Er was enig misverstand over de door het bedrijf verzonden mailtjes.

Pluspunten

snelle levering, doch niet helemaal tevreden over post.nl, ik woon in een flatgebouw en ze hebben het pakje op de brievenbussen geplaatst zonder aanbellen, iedereen kon dit meenemen maar is gelukkig niet gebeurd !

Pluspunten

Goede en kwalitatieve producten

Verzending via post nl, is niet zo goed; dpd is beter!

Pluspunten

Nadat de bestelling, via mijn gsm, niet volledig lukte, ben ik prima te woord gestaan en geholpen door dit bedrijf en heb mijn beatelling netjes en op tijd ontvangen.

Zorgen dat mensen, die met hun mobiel willen bestellen, niet vastlopen in het bestelproces.

Pluspunten

alles snel kunnen krijgen en snel thuis bezorgd.

Pluspunten

Super en snel geleverd.

Pluspunten

Snel, creatief, klantvriendelijk(snoep verrassing bij je bestelling!)

Pluspunten

Alles was in orde!

Pluspunten

Goede sevice

Pluspunten

Ik ben zeer positief. Circus-expert is klantvriendelijk, denkt graag mee bij vragen en durft ook aan te geven als hen een andere optie beter lijkt. Verschillende malen bestellingen gedaan, geen enkel probleem hierbij tegengekomen. Netjes volgens afspraak. Circus-expert is goed bereikbaar, zowel per telefoon als per mail en altijd vriendelijk in contact.

Geen verbeterpunten, ga zo door!

Pluspunten

Aanbod bevat tot nu toe alles wat ik wou. Website ziet er goed uit. Duidelijke beschikbaarheid & communicatie. Bonus punten voor de meegeleverde verrassing!

Pluspunten

goede website en correcte en snelle levering top bedrijf

kan ik zo snel niet bedenken

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede service!

Pluspunten

Goede service, leuk filmpje bij bestellen, goede producten en er zat een spekje bij de bestelling :)

Pluspunten

Mooie producten, we hebben eerder een eenwieler besteld en nu professionele stelten voor onze dochter. Snelle levering, werd prima geholpen aan advies toen ik belde.

heb ik niet.

Pluspunten

Super Service! Vandaag mijn pakketje voor mijn buurjongen al binnengekregen. Wat zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik zal iedereen aanraden hier hun spullen te kopen. Bedankt

Pluspunten

Ze houden het opgestuurde pakje zelf ook in de gaten en als er iets mee fout gaat ( zoals bij mij) dan bellen ze de klant persoonlijk op.. waar vind je dat nog? Het is allemaal netjes afgehandeld.