Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Thule fietsdrager besteld. Was niet op voorraad, maar zou binnen een paar dagen weer binnen komen. Gebeld door iemand van Autopartswinkel toen hij weer op voorraad was(sneller dan gedacht) en dezelfde dag nog besteld en verzonden. Al met al een zeer positieve ervaring!
5 May 2021
Simon
Urk
volgens afspraak
23 January 2021
hamza
dafir
een paar simpelle schokbrekerlagers meer als week op gewacht
18 January 2021
Henk
Leeuwarden
Heb olie op kenteken gezocht maar stond verkeerde olie tussen
14 January 2021
Remon Yeh
Heerenveen
Remklauw besteld , opgehaald in Oss Na montage blijkt dat de remklauw vast blijft zitten omdat de geleide gaten scheef zijn geboord ,gebeld met klanten service , enige optie was onderdeel terugsturen ter beoordeling > 3weken , kon intussen wel een nieuwe bestellen ( en betalen ) en afwachten wat er geoordeeld zou worden (antwoord is bekend natuurlijk ) Balie bezoek voor onderzoek of ruilen was niet mogelijk Heb de veer van de nieuwe op de oude klauw gezet en deze werkt weer ( duur veertje 83€) Dus dit was de eerste en de laatste keer Ps na enig navragen wil geen een garage deze ABS onderdelen nog monteren ivm gezeur over kwaliteit
14 January 2021
Dennis
Babberich
zeer snelle levering en een goede kwaliteit en goede prijs.
raymond visser
Houten
Bestelling gedaan bij Autoparts, super kwaliteit en snelle levering zelfs de helpdesk reageert snel en staat de klant te hulp!
aswin
spijkenisse
Prima...
Els
Krommenie
Snelle levering voor een goede prijs
Cor
Poortugaal
Dat bedoel ik.
Klaas
Marknesse
Had een bestelling geplaatst, en werd zeer snel geleverd. Kwaliteit is ook zeer goed van de onderdelen die ik besteld had. Dus zeker een aanrader.
Josj
Den Bosch
Bestelling geplaatst voor een ruitenwisser, mooie prijs en snel geleverd.
C Schmidt
Lelystad
een scherpe prijs voor mijn gewenste fietsendrager van Twinny en ook een gratis witte kentekenplaat erbij. Top
Martijn
Den Haag
Handig via internet bestellen en zelf ophalen op gewenst tijdstip. Communicatie e.d. (bijv. dat artikel klaar lag) was duidelijk.
Noud
Loosbroek
Volgens verwachting geleverd, prima verpakt.
Rob
Zevenaar
In juli 2020 een koplampunit besteld . Goede kwaliteit en in mijn ogen voor weinig geld. Eenvoudig in te bouwen, voor een ervaren monteur.
Jorgen
NIEUW-WEERDINGE
Het beste voor mij is een verhouding prijs/kwaliteit .
Dennis
Oostende
Ik was op zoek naar ruitenwisserbladen. Autopartswinkel had de juiste soort en maat, dus heb ik die besteld. Een paar dagen later ontving ik ze. Er zat een goede instructie bij, dus na vijf minuten zaten de bladen er op en rijden maar!
Leonard
Zwolle
De bestelling via de site was makkelijk en was zo gedaan, het pakket had ik het ontvangen later dan wat aangekondigd was, de vertraging was netjes via de mail doorgeven
Las
Amsterdam
Zoals verwacht.
Cor
Asten
Bestelling snel geleverd en netjes verpakt.
HeavyD
Bosschenhoofd
Nieuw achterlicht voor mijn auto nodig dankzij een onverlaat. Bij autopartswinkel snel het juiste onderdeel gevonden, besteld en geleverd.
BJ
Montfoort
Ik had schijven en blokken besteld voor de remmen .. maar paste niet .. doordat er andere remklouwen op de auto gemonteerd zijn . Dus jammer genoeg zitten de geleverde spullen nog in de doos .
Wesley van der schaft
3601tj Maarssen
Ruitenwissers besteld, keurig en snel bezorgd. Zeker aan te raden.
Jaap
Maassluis
Snel, geen gezeur, goedkoper dan alle andere als je de €10 verzendkosten die de zogenaamde "goedkoopste internet aanbieder" erbij optelt.
9 January 2021
Stanley