Pluspunten
Stond netjes klaar voor afhalen
Pluspunten
keurig verpakt en op tijd ontvangen
Pluspunten
Enorme keuze.
Pluspunten
-de website is heel toegankelijk; je vind snel wat je nodig hebt -levering is snel en verzorgd -communicatie via de mail en telefonisch is goed en duidelijk
VerbeterpuntenWebsite is goed en toegankelijk maar het zou fijn zijn als je een onderdeel aan kan klikken voor een vergrote foto en wat extra specifieke informatie.
Pluspunten
Producten zijn op te halen in mijn woonplaats
VerbeterpuntenEventueel vergroten van het assortiment
Pluspunten
Goede materialen. Goede prijs. Goede telefonische ondersteuning. Op kenteken altijd de juiste onderdelen. Snelle levering.
Pluspunten
Het bedrijf heeft bijna álles op het gebied van auto onderdelen! De telefonische desk is ook goed bereikbaar.
VerbeterpuntenDe website kan overzichtelijker gemaakt worden. Daarbij mis ik enkele "goeie" merken zoals ATE remschijven etc. Geen grote issue, maar een kleine tip. :)
Pluspunten
Erg tevreden over mijn bestelling bij autopartswinkel. Makkelijk bestellen, snelle levering en goede communicatie. Erg vriendelijk personeel die met u mee denkt.
Pluspunten
Goede website. Artikelen ziin snel te vinden
Pluspunten
Doen wat er belooft wordt, perfect
Pluspunten
Ze zijn heel gunstig geprijsd de ruitenwissers die ik besteld heb. Ik zou deze set nooit kunnen vinden voor deze prijs in een automaterialen zaak.
Pluspunten
Goede kwaliteit/prijs verhouding Snelle levering Goede service en afhandelingen
Ruysdaelbaan 35 c
5613 DX Eindhoven