Hele mooie producten en goede service!

Hele mooie producten voor een leuk prijsje. Leuk om te geven en te hebben. Er is veel mogelijk.

Super zoals altijd!

Snel, denkt mee, mooie spullen.

Mees en co gaat goed om met goede ideetjes. En weet de markt goed te vinden. Mooi spullen en goede kwaliteit!

TOP!

Ik wou mijn bestelling samen met collega's doen (zodat we geen verzendkosten moesten bestalen). Het enige heel erg jammere, is dat je maar 10 producten kan bestellen. Wij hadden er 14 in het totaal. De service was prima! Snel geleverd en zorgvuldig ingepakt!

Snelle levering, fijn contact met klantenservice. Coulant om de bestelling aan te passen, zodat het voordeel na de bingo optimaal is. Blij met mijn producten!

Precies wat ik had besteld

Vlot en netjes geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goede producten. Het ziet er ook leuk uit!

Fijn dat ze hebben meegedacht, naar een oplossing voor de rugzakken. Bestelling was optijd binnen. Was netjes ingepakt. Bedankt voor de goede service!

Snelle levering. Kijk naar spullen met korting, want ik vind het persoonlijk erg prijzig.

Keurige service, producten mooi ingepakt en snelle levering!

Mees en co heeft altijd super leuke en kwalitatief goede producten. Daarnaast is de communicatie vanuit het bedrijf, de verzending en alles super duidelijk! De producten zijn netjes ingepakt en komen snel aan, als dit niet het geval is wordt dit tijdig gecommuniceerd. Kortom, ik ben erg tevreden over mees en co en ga hier zeker nog vaker wat bestellen.

Top ervaring

Eerste keer dat ik iets besteld had bij Mees & Co. Duidelijke website, snelle service, topproducten

Geweldig!

Duidelijke site, snelle levering, degelijk verpakt!

Super ervaring!

Bijzonder snel en klantvriendelijk geholpen!

Jeroen en Angela, zijn zeer hulpvaardig en denken bovendien mee met hun klanten.

Ik werd heel netjes en snel te woord gestaan. Ik kon mijn bestelling aanpassen naar mijn eigen wens. Zeker een aanrader. Ik ga zeker vaker bestellen, keuze genoeg en super service.

Super leuke producten en super goede service!

Ik ben zeer tevreden over Mees&Co. Het zijn super vriendelijke mensen en ze hebben hart voor de zaak. Ik ben een tevreden klant en ik zal zeker nog regelmatig mijn bestellingen bij Mees&Co plaatsen.

Mooie producten en snel geleverd. Zelf cadeaupakketjes samen gesteld en deze waren mooi ingepakt.

Product goed, tijdstip bezorging te laat.

De bezorging door TNT was een dag later, dan Track&Trace vermelde.

Goede producten

Het zijn hele leuke en goede producten. Goede service.

Super snelle service naar België

Supermooie kleuren

Redelijk goed

Vind het jammer dat ze steeds verzendingskosten kosten laten betalen. Normaal boven een bepaald bedrag mag de verzending wel gratis zijn. Zelfs wanneer iets niet correct is. Moet je op eigen kosten terug sturen. Mij beperkt dit tot dingen te bestellen

Top service, snelle levering

Ik wou een bedrukt 'meester' artikel bestellen met een levertijd van 1 à 2 weken, maar wou dit eigenlijk binnen een week cadeau geven. Via de mail naar de mogelijkheden gevraagd. Vlotte reactie gekregen en er werd voor gezorgd dat ik op tijd mijn bestelling binnen had. Binnen enkele dagen ontvangen, top! Nogmaals bedankt voor de goede service.

Snelle levering en mooie, degelijke spullen!

Handige site. Makkelijk te bestellen en daarna zeer snelle levering. Alles keurig verpakt.

Geweldige service

Mooie goed afgewerkte vlag en vriendelijke service

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!