Perfect!

Duidelijke communicatie, snelle levering en top producten!

Betrokkenheid!!!

Ben blij met de persoonlijke benadering en snelle reactie

prima!

Product niet voorradig. Klantenservice meldde mij te contacteren zodra product binnen was. Dit hebben ze inderdaad gedaan zodat ik het cadeau alsnog kon kopen,

Ik vind het vrij prijzig, maar wel ontzettend leuk. Fijn dat ik na mijn bestelling toch nog van kleur mocht switchen. Goede service. Er werd bovendien heel snel gereageerd. Ik blijf fan

Leuke en kwalitatieve producten in vrolijke kleuren voor mensen in het onderwijs

Ik vind dat mees&co mooie producten heeft voor mensen in het onderwijs. De webshop is duidelijk en overzichtelijk. De spullen worden altijd snel verzonden wanneer dat kan en zo niet wordt netjes aangegeven wanneer de verzending zal zijn.

Uitstekend!

Besteld en direct volgende dag in huis. Ook heel mooi verpakt. Loop nu met mijn juf spullen trots door de klas. En de leerlingen mogen af en toe met mijn juf pen! Vinden ze zo leuk! Ik ook haha

Leuke producten!

Leuke producten en goede kwaliteit!!

Leuke verrassing!

Ik vond het leuk om allemaal verschillende dingen te krijgen in de mysterybox

Altijd zoals beloofd, super service!

Fijne en leuke producten in de mistery box!

Erg leuke spulletjes.. goede service en kwaliteit. Veel keuze in kleur ook! Je blijft bestellen....ik wel

Een fantastisch bedrijf.

Ik heb in maart de mysterybox besteld, waarbij ik de mogelijkheid had om mijn voorkeuren aan te geven. Ze hebben bij mees&co hier aandacht besteed en echt de aandacht gegeven aan het inpakken van het pakket! Ook de berichtgeving was duidelijk.

Mooie thermosfles

Mooie kleur en prachtige gravering.

TOP!!!

Mooie spullen en van goede kwaliteit!

Snel sneller het snelst

Volgende dag al binnen

Communicatief heel vaardig!

De bestelling worden goed bij elkaar gepakt en verzonden. Communicatie verloopt goed. Duidelijke bevestigingsmail en Duidelijk wanneer het is verzonden. Wanneer iets niet naar wens is en er wordt contact gezocht via 1 van de kanalen, dan wordt er spoedig gereageerd! Evenals dat je iets wilt toevoegen aan je bestelling, dan wordt dat meteen gedaan! Al met al een fijne webshop met hele fijne mensen aan het roer!

Fijne service en een te gek gepersonaliseerde thermosfles, helemaal blij mee!

Jullie hebben TOP producten

Ik ben een echte fan van jullie producten. Het zijn zo'n leuke hebbedingetjes.

Goed, ik ben er erg blij mee!

Ik heb even moeten wachten op mijn bestelling, maar het was het wachten zeker waard!

Goede service, leuke producten

Ik had een juf mystery box besteld. Ik was zeer benieuwd wat erin zat. Maat echt de moeite waard om te kopen. Het wachten viel gelukkig mee.

Duidelijke communicatie.

Door de drukte duurde het wat langer, maar vanaf het verzenden was er zeer duidelijke communicatie! Tevreden van de service!

Heel aangenaam

- Goede service - snelle reacties op mijn vragen - pakketje snel en veilig aangekomen zodra het verzonden is Opmerking: In de JUF. Mysterybox zat een hele mooie thermos drinkfles. Ik heb het nu al een paar keer uitgetest en mijn thee blijft niet lang warm. Na een uur is het lauw... Voor de rest ben ik heel tevreden over alles

Erg tevreden

Inmiddels veel leuke spullen ontvangen. Precies waar ik om gevraagd heb, prima kwaliteit en ook keurig optijd. Ook presentjes voor collega's besteld en bij hen thuis laten bezorgen. Succes verzekerd. Zeker een aanrader!

Keurig geregeld

Ik had tijdens de actieperiode meegedaan aan een actie en mocht er later nog iets bij doen om de verzendkosten maar 1 keer te hoeven betalen. Op mails werd snel gereageerd en daarna goed gehandeld. Het enige minpuntje was de bezorging die verschovenwerd (dit lag buiten de schuld van Mees&co)

Zeer vriendelijk geholpen, super gaaf pakket binnengekregen, snelle service, een feestje om uit te pakken!

Helemaal top!

De mysterybox werd met de beste zorg ingepakt en verzonden, de materialen zijn helemaal geweldig. Het was super leuk om te ontdekken wat er in de mysterybox zat. De ene leuke verrassing na de andere, helemaal geweldig!

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!