Lang op gewacht, maar voldoet aan verwachting

Bestelling is na een week vanaf de bestelling eindelijk binnen gekomen . Kan ook aan PostNL gelegen hebben , in deze drukke tijd, alleen de andere dingen die ik allemaal online heb besteld vorige week , zijn wel allemaal binnen 2 dagen bezorgd. Maar het is goedgekomen.

Prima.

Ervaring bestellen was goed. Ervaring levering minder. Dit kan ook bij postnl liggen. Ik kreeg een bevestiging van versturing, vervolgens pakket niet ontvangen en daarna nog tot 2x toe verlaat.

Topservice en toffe producten!

De bestelling was heel snel geleverd. De producten waren mooi verpakt! Het was een mysterypakket dus ik wist niet wat eruit zou komen. Dat maakt het ontvangen van pakketjes nog leuker!

Snelle levering ondanks de kerstdrukte!

Mees&co echt een top bedrijf!

Hoi Mees&co, Ik heb voor december de verrassingsbox besteld. Door postnl een beetje laat maar dat mocht de pret niet bederven. Ik ben ontzettend blij met de producten die ik heb gekregen en met de producten die ik al van jullie heb( schooltas). Ik blijf de komende jaren nog producten bij jullie bestellen en zal ook als ik straks een echte meester ben. Veel spullen bij jullie bestellen.

Snelle levering, mooi verpakt, top producten

Hele snelle levering. Bestelling was mooi verpakt en binnen de aangegeven tijd binnen. Super leuke producten aanwezig! Top aankoop weer

Duidelijk en snel

De bestelling van MEES&CO was snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendupdates!

Ik ben heel tevreden!

Ik heb een bestelling gedaan tijdens de advents kalender actie en ik had op de verkeerde dag mee gedaan met de verkeerde actie. Ik kreeg keurig een mailtje met een waarschuwing en samen hebben we dat netjes op kunnen lossen zodat ik alsnog mee kon doen met de actie. Super fijne snelle service!

Goed geregeld

Je hoeft maar iets aan te geven en het wordt voor je geregeld, super fijn!

Vriendin helemaal blij.

geleverde artikel heeft niet dezelfde kleur als op site!

De bestelde artikels zijn tijdig geleverd. Eén (rugzak) van de twee artikels stemde niet overeen met de kleur op de site. Jammer!

Mees&Co maakt me blij!

Super leuke spullen. Goed verpakt. Verrassingspakket kerst staat nog te wachten onder de kerstboom. Wel héél jammer dat het niet in een doos zat. Had ik me zo op verheugd. Volgende bestelling komt er al weer aan.

Snelle en goede service

Bestellen online super handig. Snel ontvang je een leuk ingepakt pakket met extra reclame ! Een aanrader en nu is mijn verlanglijstje nog langer , bedankt Mees&Co

Vriendelijk, Eerlijk, Professioneel

Er was wat lichte vertraging met de bezorging van mijn pakketje. Hierover navraag gedaan via Instagram. Gelijk heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Gekeken waar het probleem zat. Ook leuk dat als je een reactie schrijft op Facebook of Instagram, dat je een persoonlijk berichtje terug ontvangt of een Vind-Ik-Leuk terug krijgt.

Pakket was dik in orde

Levering liet wat op zich wachten maar niet jullie fout maar van de pakketdienst. Voor de rest levering, kwaliteit en communicatie perfect in orde.

ik weet het niet

Pakket ligt nog steeds in Kortenberg. Mijn zoon gaat het morgen ophalen. Postnl heeft niet te moeite genomen om het op mijn adres aan te bieden.

Prima producten

De bestelling werd snel geleverd en beide producten waren mooi in gepakt.

Prettig klantcontact

Het is makkelijk om met de eigenaren in contact te komen en ze denken goed met je mee. Helaas vind ik de verzendkosten vrij hoog, waardoor ik nog maar 1 bestelling heb geplaatst. Ik begrijp dat jullie ook gebonden zijn aan de standaardtarieven.

vlotte vlugge levering

Besteld en 2 of 3 dagen later al geleverd EN ingepakt zoals gevraagd

Top zoals altijd

Ik vind het altijd super leuk dat er een persoonlijk berichtje bij staat. Leuk verrassingspakket!

Te laat!

Bijna een week te laat kwam het pakketje aan. Daar kunnen jullie vast niks aan doen. Maar ik wilde het cadeau geven en dat kon helaas niet.

Heel vlotte bestelling en levering mogen ontvangen! Ook in deze drukke periode is alles heel vlot verlopen! Aagje

Gewoon geweldige service

Zeer vriendelijk, en zeer snelle levering van topproducten

Zeer snelle en zoals beschreven levering en producten!

Mijn bestelling werd zoals aangegeven 2 dagen na het bestellen geleverd. De producten waren met zorg verpakt en voldeden aan alle verwachtingen. Al heel veel mooie commentaren gekregen op mijn nieuwe rugzak!

Top !

Goede service! Leuke spulletjes :)

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!