Leuke spullen en snelle levering

Ontzettend leuke webshop waarbij je snel aan leuke goodies kan komen. Zeker de moeite waard!

Super goed! Goeie communicatie!

Zeer toffe mensen!

Super service!

Bestelt en dag erna correct geleverd! Super tevreden!

Slecht

Geen pakket ontvangen En nog geen passende oplossing Schandalig , ik moet hard werken voor zo n tas....

Goede opvolging!

Heel vriendelijk en vlot

Snelle verzending!mooi product

Leuke persoonlijke spullen

Verrassend dat er een plek is waar ze jufspullen verkopen. Helemaal passend voor mijn dochter, waarbij juf haar identiteit is en gaat worden. Snel en goed geleverd.

In 1 woord super!!

Er was een artikel verkeerd geleverd. Dit is geweldig opgelost. Het artikel mocht ik houden en het goede artikel was er de volgende dag al. Echt top service!

Tas zag er op de foto mooier uit

Prijs kwaliteit is denk ik oke. Nu wachten tot ik de drinkbeker krijg voor kerst.

Mooie artikelen

Snelle levering.

Topservice

Ik kon bij 1 van de 2 artikelen aangeven of ik hem tegen een klein bedrag ingepakt wilde hebben. Hierbij aangegeven dat ik graag beide artikelen ingepakt wilde hebben. Kreeg ik een persoonlijk handgeschreven briefje erbij, met geen probleem. Super! Ze zitten nu nog ingepakt ivm 5 december. Dus over de kwaliteit kan ik nog niks schrijven :-)

Ik word nooit meer 'juf' genoemd!

Lekker truitje! Kinderen zeggen nooit meer per ongeluk 'juf'. En dat was het doel ;)

goede service

Duidelijk, goede service en prijs kwaliteit is goed

Snelle levering, prima verzorgd

Mondkapjes besteld, heel snel bezorgd, juiste levering en persoonlijke afwikkeling!

Snelle service!

Mooie producten en snel geleverd!

Mijn ervaring is voldoende!

De levertijd was best wel lang. Hierdoor had ik het pakket eigenlijk te laat. De producten waren top. En heel leuk. Zeker aan te raden.

Mooie producten, snel verzonden

Zeer goede bediening

Het is de eerste keer dat ik via mees en co iets bestel en zou het zo opnieuw willen doen ! Ben fier op mijn aangekochte materialen en zal er zeker en vast mee pronken bij de collega's.

Snelle levering en heel tevreden van het product.

Snelle levering van een perfect pakket! Merci!

Helemaal in orde ☺️

Complete bestelling in 1 keer geleverd

Mijn bestelling werd in 1 keer geleverd. Op zich prima, maar ik had de mondkapjes graag iets eerder willen hebben en moest nu 3 extra weken wachten op de thermosfles die er nog niet was. Kwaliteit en service was prima!

Geweldig! Fantastische producten! Zeer tevreden!

De producten zijn zeer mooi afgewerkt! Ideaal voor een leerkracht om mee naar school te nemen! Ideale formaten ook!

Goede service van Mees&Co!

Pakketje was niet bezorgd. Mees&Co heeft dit snel opgelost!

Onwijs leuk

De meester is er heel blij mee en hellemaal om als enige een geel jasje met naam te hebben. Snel geleverd ook.

SUPER!

Super goede spullen, snelle levering!!

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!