Toppie!

De warme mensen achter MEES & CO zorgen er steeds voor dat zowel de bestelling als de levering optimaal verloopt!

Mooi materiaal.

Snelle verzending!

Geweldige webshop

Altijd leuke artikelen en aangenaam om te dragen

Prima en snel

Prima en snel

Top kwaliteit & communicatie!

Heel tevreden. In het contact met de klant en alles is super duidelijk! Heel tevreden.

Supersnel en correct!

Heel erg snelle levering!

Vlotte service

Geen problemen gehad met de bestelling, vlotte betaling. De bestelling was vlug bij me thuis.

Geweldig!

Super communicatie! Ontzettend leuke producten! De site werkt goed en het bestellen was perfect.

Prima product

Twee mondkapjes met de tekst: juf Bestellen ging heel voorspoedig. Geleverd in 4 dagen.

Heel fijn

Keurig op gestuurd.

Supersnel geregeld!!

Geweldig bedrijf met pracht artikelen.

Steeds weer nieuwe mogelijkheden, artikelen om het onderwijs op de kaart te zetten op een andere, vrolijke, leuke manier! ( juf, meester, onderwijsassistent enz.) Ik ben fan.

Fantastisch!

Heel duidelijk wanneer je je bestelling geleverd krijgt, fijn contact en gewoon echt goede producten!

Supersnelle levering

Wat betreft de mondkapjes. Ik zou verschillende maten aanbieden. Bij mij is hij eigenlijk aan de kleine kant

Super leuk!

Het mondkapje dat ik had besteld zit heel goed op mijn gezicht en is superleuk! Bedankt!!

Snelle levering en mooi cadeau. Eveneens mooi verpakt.

Alles ziet er goed uit. Enkel vind ik het spijtig dat je van buiten af kan zien van waar het pakket komt. Ik had hier speciaal extra voor betaald om dit verpakt te verzending. Maar van buiten kan je al zien van waar het komt. Dat is het spijtige. Voor de rest top service en sneller levering.

Super service en top artikelen

Heel goede service, en ruim aanbod van leuke en mooie artikelen van goede kwaliteit

Superfijne kwaliteit en service!

Snelle service en goede kwaliteit. Fijn mondkapje, niemand die mij nu voor student aan zal zien!

Goede kwaliteit

Leuk product!

Levering duurde wel wat langer dan er stond maar de kwaliteit van de artikelen was het wachten waard!

Leuke producten

Snelle service en superleuke producten!

hele leuke producten en goede kwaliteit

Ik heb mondkapjes besteld, ik kreeg ze op tijd en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service.

Fijne producten, snelle levering

Top zoals de vorige levering

Alles netjes en op tijd

Nog steeds niet ontvangen

Ik heb al even geledeb een bestelling geplaatst, maar helaas nog steeds niets ontvangen. Ik heb Mees&Co gemaild en ik kreeg dezelfde dag nog reactie. Hartstikke fijn! Er blijkt een vertraging bij post nl te zijn. Bij andere producten heb ik dit gelukkig niet meegemaakt in het verleden.

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!