Super.

Het product is precies zoals beschreven/aangetoond op de website, en werd snel geleverd.

Prachtig materiaal!

Heel blij met de aankopen!

Snelle levering en product is precies zoals ik had verwacht.

Super als altijd!

Makkelijk bestellen, duidelijk contact en vlotte levering!

Snelle, fijne levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en alles ziet er top uit. Niet alleen ik, maar ook mijn klas is er dol op!

Meer dan prima

Zeer positief. Leuke spullen, vlot geleverd. Snelle en leuke reacties op mail. Kom zeker vaker bestellen!

Goede tussentijdse updates en snelle levering.

Van iedere stap kreeg ik een update. Kwaliteit van het bestelde is prima. Op de orderbon ook nog een persoonlijke reactie. Tienen geef ik nooit en daarom vier sterren. Mijn vier is het maximum wat ik altijd geef. ;)

Zeer goed!

Goed!

Pakketje snel ontvangen.

Top service en top kwaliteit

Jullie service is gewoon top! Heel tevreden van jullie aanpak, jullie reageren iedere keer bij berichtje op Instagram. De producten zijn allemaal van een zeer goede kwaliteit. Ik zal zeker nog juf-spulletjes bestellen.

Snelle bediening

Snelle bediening

Snelle levering. Mooi ingepakt en een persoonlijke noot er bij. Hostmanship ten top!!

Mooie vlotte levering! Prima producten.

Perfecte service

Tot nu altijd waar voor mijn geld, leuke spullen. Bij een verkeerde levering (1x gebeurd, kan altijd wel eens iets fout gaan) hebben ze het perfect opgelost. Meer dan nodig was. Ook heel snel in reageren.

top!

Ik ben goed op de hoogte gehouden van wanneer mijn bestelling aan zou komen. Leuke betaalbare potloden : ))

Netjes!

Mooie spulletjes geleverd, ziet er netjes uit, en ben er blij mee...

Mooiii

Ik heb pennen gekocht bij mees en co. Alle collega’s waren blij met een super fijn schrijvende juf/ meester pen. De kleuren zijn ook erg mooi.

Erg tevreden

Ook een vlotte verzending!

Top bedrijf

Super goede en nette service

Gewelig

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Toen ik vroeg om mijn bestelling één dag vroeger op te sturen omdat ik niet thuis was, was dit geen enkel probleem. Mijn trui was al binnen 3 dagen thuis terwijl de levertijd 2 weken was. Ik ben zeer tevreden van de producten (brooddoos en sweater). Deze ga ik volgende week zeker gebruiken voor mijn eerste job in het onderwijs!!

Lang wachten!

Ik heb lang moeten wachten ( heb mijn pakket momenteel nog steeds niet). Hier ben ik niet zo tevreden over! Zondagmiddag besteld en op dinsdag zou deze toekomen, was niet het geval. Nu zijn we vrijdag en wacht ik nog steeds op het pakket!

Mooi materiaal. Snelle service!

Mooi materiaal.Snelle service.

Niet aangekomen

Mijn pakje is nog niet aangekomen! Jammer genoeg

Prima en snel

volgens de site 2 a 3 dagen levertijd, vervolgens de volgende dag in huis :-) enige nadeel, de hoge verzendkosten...

Altijd snel en fijn met een lief persoonlijk berichtje

Zie bovenstaande!

Goede kwaliteit van producten!

Ik ben er heel blij mee, de producten werden ook snel verstuurd.

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!