Hele fijne producten om mee te nemen/gebruiken

de producten die ik gekocht heb. Vindt ik erg handig en fijn om te gebruiken voor mij opleiding en werk!

Pakket was er snel! Kreeg de korting terug gestort op mijn rekening super tof!

Super snelle service

Op twee dagen was mijn rugzak al aangekomen van Nederland in België. De rugzak is net zoals hij eruit ziet. Suoer habdig voor op de fiets en zo trots dat ik ben gewoon omdat er ‘juf’ opstaat. Dank jullie wel voor jullie topwerk. Liefs, Ilse (kleuterjuf te Bazel)

Mooi product

Ik heb een keycord besteld. Handig in gebruik. Mooi van kleur

Altijd goed!

Super fijne thermosfles!

Goed product, maar de levertijd zoals vermeld klopt niet.

Op de site staat dat het product voor 14.00 uur besteld binnen 1-2 dagen wordt geleverd. Vervolgens krijg je meldingen en een track en trace code dat het artikel verzonden is. Mees en Co was snel met verzenden, maar PostNL heeft er nog 2 dagen over gedaan om een vlag, brievenbuspakketje, af te leveren. Beetje sneu voor mijn dochter die 3 dagen eerder geslaagd was. Konden we pas 3 dagen later de vlag buiten hangen.

Prima en snelle service

leuke artikelen wanneer besteld prima service

Een vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

snelle levering en mooie producten.

snel en netjes geleverd. Mooie producten.

Ik had een rugzak besteld die helaas kapot aankwam. Direct een nieuwe opgestuurd gekregen na het melden. Super service! En de rugzak is al mee naar school gegaan en is super fijn! Lekker groot vak en voor een vak met rits. Ben er erg blij mee.

Goede ervaring

Prima. Netjes verpakt. Keurig op tijd geleverd

Heel positief

Makkelijke en toegankelijke website, en een snelle bezorging. Producten waren ook prima in orde bij aankomst.

Voelt gewoon goed

Prettige manier van de klant te woord staan, eerlijk en gewoon fijn

Super leuk

Kei leuk materiaal, ik word elke keer gelukkig als ik als juf naar mijn werk vertrek. Zo kan ik laten zien dat ik trots ben op mijn werk. (En alle collega’s zijn jaloers op mijn spulletjes)

Ik heb een hele mooie thermosfles gekocht bij MEES&CO. Hij is niet alleen heel mooi, maar ook super fijn in gebruik. Thee blijft er lang warm in, maar water blijft er ook lekker koel in. Super!

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Hele fijne en persoonlijke ervaring

Snelle en persoonlijke service bij vragen. Duidelijke en gebruiksvriendelijke pagina. Duidelijkheid mbt bestelling en verzending.

Wat een ruim assortiment om iemand cadeau te doen!

Ik ben over jullie assortiment ontzettend tevreden. Jullie hebben heel veel keuze en leuke cadeau mogelijkheden. Als ik eerlijk moet zijn vond ik de levertijd wat lang duren. Wat ik ook jammer vond, was dat ik woensdag een bestelling plaatste en vrijdag een mail kreeg dat er het hele weekend 10% korting was op artikelen. Dan had ik natuurlijk even gewacht tot het weekend. Al met al zou ik zeker nog een keer bij jullie bestellen, maar hoop ik dat jullie iets met mijn feedback kunnen...

Topp

Ik vind de producten leuk en goede kwaliteit! Snelle levering.

Bestelling super snel in huis. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden hoe ver mijn pakketje was. In een woord: super!

Toffe en mooie kledij

Mooie en toffe kledij. Maten passen mooi.

leuke, ruime rugzak zo handig op de fiets

zeer positief

Fijn dat ik meteen antwoord kreeg op mijn mail.

Goede service!

Snelle reactie op mails. Houden zich aan afspraken. Vriendelijk.

Goede service, maar bezorging duurde langer dan aangegeven.

Goede service, maar bezorging duurde langer dan aangegeven.

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!