klasse service, kwaliteit artikelen

Super goede service, reactie op mail vrijwel direct klasse!!

Mooie artikelen

Mooie artikelen. Wel een fout bij levering maar mooi hersteld.

Geweldig, zoals altijd!

Topproducten voor een prima prijs, snelle levering en super service!

Ideaal voor een juf die van stijl houdt

Geweldig, fijne communicatie en kans om berichten te sturen met vragen of opmerkingen over je bestelling. Heel leuke originele spullen die je kan inzetten voor je carrière als juf.

Prachtige juf/meester producten, prima service!

Regelmatig wat gekocht. Alles prima en wanneer iets niet klopt een prima service!

Snelle levering van een goed product

Top en kunnen snel schakelen

Ik wilde 2 petten en die waren niet op voorraad. Gelukkig kon er snel geschakeld worden en werden de petten op tijd geleverd. Prettig telefonisch contact.

Super mooi en snel!

Het was precies zoals verwacht en ook nog eens super snel bezorgd! Helemaal tevreden!

Perfecte service

Mooie producten, netjes op tijd geleverd. Ik ben fan. Altijd leuk om te krijgen, te geven of jezelf cadeau te doen! Ouders van mijn klas hebben mij pas een kakigroene rugzak cadeau gedaan omdat ze hadden gezien dat ik met die wedstrijd had meegedaan bij jullie. Op het begeleidende kaartje stond “toch een beetje gewonnen” Tof toch!!

Leuk product, snelle levering!!

Goed verpakt, goede kwaliteit producten

Goede service en kwaliteit

Onze dochter is geslaagd als onderwijsassistent en gaat door naar de pabo. Ze zag de tas en vond hem geweldig. Nadat ze zeker wist dat ze haar diploma had gehaald heb ik de rugzak besteld. Ze was helemaal verbaasd en blij!

Snel geleverd, mooie stof. Tekst goed gedrukt.

Erg persoonlijke, vriendelijke en begripvolle behandeling

Prims

Leuke trui

Behulpzaam en snel

Mijn eerste ervaring was super! Ik had een trui gezien op Instagram maar toen ik deze wilde kopen bleek deze er niet te zijn. Na contact bleek het toch mogelijk te zijn deze trui nog te krijgen. Een korte tijd daarna kreeg ik hem thuis gestuurd! Daarna ook nog een broodtrommel en lunchpot besteld en gekregen. Jep... ik ben helemaal fan!

Snel en goede levering.

Heel tevreden!

Heel blij met de nieuwe brooddoos. Zeer degelijk materiaal! Netjes en op tijd geleverd.

Fantastisch!

Zeer mooie producten. Snelle levering en kwaliteit erg goed. De cadeauverpakkingen zien er ook echt als een leuk cadeautje uit.

PRIMA

Ik vroeg vriendelijk of ze een tas wilde inpakken en dat deden ze zonder een meerprijs te vragen! Snelle verzending en prima materiaal! Dankjewel!

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit boekjes, pennen schrijven fijn!

Alles was goed en snel geregeld.

geweldige service en nakomen van afspraken!

Ik werd uitermate vriendelijk geholpen. Ze hebben ook zulke leuke spullen, ik ga zeker nog een keer bestellen!

Perfecte klantenservice

Mees&Co denkt met je mee. Ik had met spoed een trui nodig en dankzij de perfecte klantenservice had ik de trui super snel in huis. En de trui is heerlijk zacht en is van mooie kwaliteit. Dank jullie wel

Ik had een tas besteld op vrijdag en op maandag ging er kortingactie in op tassen ik heb mail gestuurd en kreeg de korting als nog top hoor Mvg carin

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!