Snelle levering en mooie spullen!

Een vlag besteld en snel binnen. Mijn dochter besteld ook vaak bij jullie en is ook zeer tevreden.

Heel leuk materiaal

Leuke cadeautjes, goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle verzending

Ik kreeg voor de aangegeven dagen mijn bestelling al. Super snelle leverling dus!

Dat was een prima ervaring

Prima en juiste levering.

Geweldige ervaring!

De website is zeer gebruiksvriendelijk, de levering gebeurde binnen de vooropgestelde tijd. Producten waren super! Zeker voor herhaling vatbaar!

Ik had het pakketje sneller binnen dan ik van te voren dacht

Super producten met snelle levering

Woensdagavond een tas van dit merk besteld. Vrijdagochtend al binnen en goede kwaliteit. Daarnaast ook even contact gehad met het bedrijf, sociaal en snelle antwoorden.

Super service!

Binnen 1 dag geleverd! Top.

Sbnelle en correcte afhabdeling bestelling.

Zonder problemen was mijn bestelling er sneller dan verwacht,

Snelle levering en prachtig, stevige en handige juffentas! Mijn chromebook past er goed in en er i

Mees&co raad ik iedereen aan.

Alles naar wens

Besteld en heel correct geleverd. Producten zijn mooi en kwaliteitsvol.

Lange levertijd, maar top producten

Helaas moest ik wat langer wachten op mijn bestelling, omdat de door mij gewenste kleur niet op voorraad was. Maar er werd goed en duidelijk over gecommuniceerd. De spullen kwamen mooi ingepakt binnen en waren van goede kwaliteit.

Perfecte timing en levering

Snel besteld en snel geleverd.

Duidelijke website, snelle en correcte afhandeling.

Zeer positieve ervaring met Mees&Co. Snelle levering en goede en mooie producten.

Top service!

Snelle levering en producten Van goede kwaliteit

Prima bezorging. Goede kwaliteit artikelen. Ben er erg blij mee!

Top!!

Kan niet anders zeggen, top!! Topservice, top klantcontact.

Geen opmerkingen, alles gewoon top!

?

Super!!

Zeer snelle levering en hele mooie producten!!

Super kwaliteit

Het product zag er net zo uit als afgebeeld op de website! De kinderen in mijn klas vinden het ook heel gaaf om het op mijn bureau te zien staan!

Top!!

Snelle service, mooi ingepakt!

Dat ging als vanzelf... !

Ik bestelde een schriftje met JUF erop. Wat volgde was een aangename ervaring : de betaling en de communicatie verliepen vlot en het schriftje zat binnen enkele dagen in mijn ( Belgische!) brievenbus. Het is trouwens een prachtig schriftje waar ik erg blij mee ben. Dankjewel MEES&CO !

Geweldige website, mooie spullen!!

Goede ervaring!!

Tip top in orde

Ik had problemen met kortingscodes en ik werd vriendelijk geholpen! Super producten met fantastische eigenaars :-)

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!