Echt superleuk dat ik als logopedie-student ook iets bij jullie heb kunnen bestellen! Hopelijk kan ik de vlag volgend jaar aan de mast hangen!

Levering is correct en verzorgd!

Mooie spullen en de maten zijn top.

Laatst heb ik bij jullie een rode juffensweater en 5 juffenpennen gekocht. De juffensweater zit top en de juffenpennen zijn luxer dan ik dacht. Toen ik jullie een mail stuurde kreeg ik snel een antwoord en lag twee dagen later mijn pakketje op de mat.

Snelle levering en goede service.

Snelle reactie op vragen. Leuk assortiment. Snelle levering en als er iets is , is snel een oplossing gevonden.

Erg blij met het product. Goede kwaliteit. Medewerkers zeer meedenkend toen mijn pakket verdwenen was in de post. Ook leuke reacties van mijn leerlingen (kleuters). Juf! Dat is een echte, die heeft de politie ook!

Super gaaf

De bestelling kwam snel binnen. Voor mijzelf een onderwijsassistent fles gekocht en voor mijn stagebegeleider als dank een meester fles gekocht. Super blij mee!

super snelle levering. ik had te laat besteld en had een mailtje gestuurd of het sneller geleverd kon worden en dat was geen probleem. Super service!

Snel geleverd en een mooie hoodie ontvangen.

Mooie hoodie ontvangen voor de juf! En heel snel geleverd.

Leuke webshop met hele leuke producten. Snelle levering en heel vriendelijk en enthousiast in de communicatie!

Uitstekend!

Super tof dat jullie rekening hielden met de opmerking en hier zelfs nog een antwoord met de hand bijschreven. Geweldig gewoon!

Snelle levering en top producten

Superleuke organisatie met leuke producten en op social media erg actief

Goede producten

Het zijn mooie producten. Het duurde bij mij wel lang voordat ik het in huis had.

Goede service en kwaliteit

Met precies een week had ik een tas binnen, die volgens de info op de site nog gedrukt moest worden. Prima levertijd dus! Verder alles prima en fijn verlopen. Heel tevreden met het product.

Heel mooi product, netjes verpakt en goede kwaliteit. Prima!

Zeer goed en snel

Voldoet aan de verwachting, prachtige kleur. Groot genoeg voor een 17 inch laptop. Ondanks dat het 1 groot vak is, is het wel overzichtelijk. Echt heel erg blij :D

Vlotte verwerking en verzending en product ziet er prima uit!

We hebben hesjes besteld met op de rug 1,5 m afstand, erg leuk. We hebben er gelijk de eerste dag mee over het plein gelopen. Gaven zo een heldere en ergens ook wel subtiele boodschap af. Top idee, vooral natuurlijk met 'juf' op onze rug!

Superleuke spullen; levering duurt wel wat lang

Superleuke spullen, niet goedkoop, wel goede kwaliteit. Alleen de levering duurt wel lang...

Schitterend artikel en zeer snel geleverd!

Mooi afgewerkt fluovestjes!

Geen idee

Nog niets ontvangen, dus kan ik er ook niets van vinden.

Top bedrijf

Mooie producten, goede kwaliteit en goede service.

Super toffe website

Super leuke collectie en altijd even vriendelijk. Wanneer ik nog een artikel wilde bijbestellen was dit geen enkel probleem.

Super! Goed verpakt en snelle levering

De waterflessen waren goed verpakt en mooi bedrukt. Levering was ook super snel! Wij gaan er zeker van genieten. Bedankt Verpleeg&Co!

Tshirt

T shirt is van goede kwaliteit. Alleen jammer dat als de maat niet goed is, je de kosten voor de retour én de omruiling moet betalen.

Super blij mee!

Super blij met mn waterfles! Leuke kleur.

Prima product en vlot bezorgd

Mees & Co is aan te bevelen. Leuke producten, goede communicatie en service!

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!