Erg goed!

Ik ben erg blij met mijn pennen. Ze schrijven heerlijk en ze hebben een erg mooie kleur. De bestelling en de levering verliepen vlekkeloos en de pennen waren keurig verpakt.

Top!! Snelle bezorging

Prima!!

Prims

Prima en snelle levering

Topervaring

Op donderdag een bestelling geplaatst, op vrijdag al thuisgeleverd. Producten zijn super. Heel mooi en van topkwaliteit. Ik ben een zeer tevreden klant!

MEES&CO nam zelf al contact met me op over de niet geleverde bestelling. Ze hebben het toen direct opnieuw gestuurd. Binnen een paar dagen had ik mijn spulletjes binnen. Super service!

snelle services

prima services, verder geen op of aanmerkingen. Ik vind het alleen wel jammer dat ik twee keer dezelfde mail krijgen om een beoordeling te schrijven, dat vind ik dan weer een minpunt

Snelle en goede levering

Leuke spullen besteld. Sommige kleuren zijn in het echt een tintje donkerder maar dat maakt mij niet uit!

Heel fijne producten

De verzending gebeurt snel, de producten waren goed verpakt, de confetti was leuk!

Prima service en geweldige producten!

Als aardig wat juf spullen in gebruik. Ik ben fan, Service is erg goed, ook na mailtje over korting enz.

Fantastisch!

Super goede service! Nette mails ontvangen en super snel verzonden! Ik ben er ontzettend blij mee!

Ervaring is goed. Snel en duidelijke communicatie. Snelle levering

"Add a little confetti to each day"

Jullie verjaardagsweekend was zeker en vast een topper! (desondanks alle problemen in de wereld en de zware domper omwille van het Coronavirus) Het was fijn een kleine extraatje te mogen ontvangen bij de mooie producten! Met behulp van al deze mooie spullen, mogen we met NOG meer trots tonen hoe fier we zijn om juf te zijn (zowel in zonnige als regenachtige dagen)! Vandaar voeg ik er graag bovenstaande quote aan toe. Nog veel succes gewenst in de toekomst!

Eerste bestelling ging prima

Duurde paar dagen, maar blij met m’n nieuwe hoodie!

Mijn trui was niet in voorraad maar binnen een week was de trui al binnen! Een goede service... De kwaliteit is van de trui is niet optimaal. Ik heb de trui nu 3 dagen aangehad en de trui begint nu een beetje te pluizen. Verder tevreden!

Ik ben tevreden.

Ik was blijkbaar 1 dag te vroeg voor de kortingscode, maar kreeg evengoed een zonnebril. Super lief!

Geweldig bedrijf

Goede service Klantvriendelijk Goede kwaliteit spullen Snelle reactie via Instagram

Zó leuk om bij jullie te shoppen!

Beste mensen van Mees&Co, Ik kom graag op jullie site. Samen met mijn dochter die vorig jaar afgestudeerd is en nu voor haar eigen klasje staat zijn wij fan. Onlangs hebben we allebei een rugzak besteld. Zo leuk! Ga alsjeblieft door met al die leuke spulletjes! Met vriendelijke groet, Annelies Mol-Nijman.

Super toffe tas & zonnebril en snel in huis!

Super leuke tas en zonnebril. Snelle verzending, top!

Goede kwaliteit van de producten!

De producten zijn tof en van een goede kwaliteit. Ze verzenden snel!

Bestelling was eenvoudig En pakket snel aangekregen.

Supergoede service!

Goede service en vriendelijk.

Heel fijn

Ik ben erg blij met mijn product en de service

Vorig jaar een shirt gekocht, helaas na een paar keer wassen ging de opdruk er al af. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik direct reactie dat dit niet de bedoeling was. Ze boden een nieuwe aan om te kopen met veel korting. Uiteindelijk hier voor gegaan en nu een mooie nieuwe trui gekocht. Super service bieden ze.

Nadat ik vraag had gesteld, kreeg ik meteen antwoord! En ben ik super geholpen!

Prima.

Duurde alleen wat langer. Ik denk i.v.m. het corona virus

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!