Pluspunten

Leuke producten en super service!!

Pluspunten

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Pluspunten

Vragen via mail over de aankoop van mijn product werden dezelfde dag nog beantwoord.

Pluspunten

snelle levering mooi product

nvt

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding!

Pluspunten

Flexibel en snel!

Voorspelde doorlooptijd van 2 weken is niet meer van deze tijd.

Pluspunten

Vriendelijke service en fijn om een bevestiging te krijgen als iets verzonden is. Mijn pakketje was zelfs eerder binnen dan verwacht.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, verzorgd

Pluspunten

snelle levering en leuke artikelen

Pluspunten

Snelle vlotte levering. Mijn schoondochter is juf. Dus mooi cadeau voor haar verjaardag de 39e januari

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooi product.

De prijs is vrij hoog. Ik heb 6x hetzelfde besteld. Dan is het leuk als er mogelijkheden zijn in de prijs. Het was een pakket dat door de brievenbus pastte, toch betaal je hoge verzendkosten. Ook dat is jammer. Ik kreeg wel korting op het product ivm de NOT, dat was weer mooi meegenomen!

Pluspunten

Bij het te laat bezorgen, actief geholpen met een klacht bij PostNL indienen. Vriendelijk en goed contact.

Pluspunten

Klantenservice reageerde binnen 5 minuten en dacht actief met mij mee.

De verzendkosten zijn hoog in verhouding met de productprijzen.

Pluspunten

Ik beveel het aan omdat ik vind dat de service goed is en de waterfles een goede draaidop heeft waardoor die niet lekt.

Pluspunten

Enorm knappe producten die helemaal aan de verwachting voldoen. De horloge is ook een echte topper!

Pluspunten

Snelle levering!

Kleine maten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten

De verzendkosten zijn erg hoog

Pluspunten

Snelle levering, snelle verwerking en goede service.

Pluspunten

Onlangs kleding besteld van goede kwaliteit! besteld tijdens de feestdagen maar ik denk iets te laat besteld. Bestelling kwam maar niet aan dus mailde ik met de vraag wat het probleem was (op een zaterdag middag) ik kreeg onmiddelijk antwoord dat niet alles van de bestelling in voorraad was en dat het een maar dagen zou duren. Ze hielden me idd op de hoogte dat de bestelling was gearriveerd die paar dagen mater en dat ik de bestelling de volgende dag zou kunnen ontvangen wat effectief ook was! Niets op aan te merken! Duidelijke, eerlijke en goede communicatie! Echte aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spullen

Snellere levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-Er wordt vlot op de email gereageerd. -Leuke producten

-Verzending duurt te lang als een product niet op voorraad is, ruim 2 weken. Anno 2019 moet dit wel sneller kunnen. - Na 1 bestelling verschillende reclame mailtjes van hen ontvangen waar ik mij niet voor heb aangemeld. -Sale artikelen zijn maar minimaal afgeprijsd.

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!