Pluspunten

Super snelle service , mooi product !!!

Pluspunten

communicatie zeer prettig geleverd op tijd

Pluspunten

Goede levertijd, mooi product, goede service.

Ik hoop dat de productiekosten nog een keer kunnen zakken zodat de prijzen omlaag gaan. Ik vind de producten best wel prijzig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering correct

verzendkosten is wat ingewikkeld langs hier (belgie) vind je geen punt waar je je pakketje kan terug verzenden naar jullie, moet zowiezo via de post en de de verzendkosten zijn dan heel wat duurder

Pluspunten

Super goede kwaliteit, en zeer vriendelijke mensen die zo snel mogelijk op je bericht antwoorden! Zeer goede communicatie!

Pluspunten

Goed verpakt, op vraag direct geleverd

Kleine maten Maten komen niet overeen met gewone kledingmaten in de winkels.

Pluspunten

Onwijs leuke en goede producten. Ik ben helemaal fan van de JUF. producten. Snelle en goede levering.

Pluspunten

Super snelle levering en super goede kwaliteit!

Pluspunten

Goede service! Snel in huis!

Geen..

Pluspunten

Goed, binnen een week bestelling binnen terwijl normaal 7 dagen is.

kadoverpakking bij alle producten zou fijn zijn nu moest ik nog zelf iets inpakken

Pluspunten

leuke producten, veel variatie

prijzen

Pluspunten

Toen ik een berichtje stuurde met de vraag of mijn pakketje eventueel vroeger kon geleverd worden dan de aangegeven termijn, was dit geen enkel probleem en het werd meteen in orde gebracht! Mijn pakketje is meer dan op tijd toegekomen en ik ben er zeker van dat ik mijn stagejuf hiermee enorm blij ga maken! Heel erg bedankt Xxx

Geen, bezig blijven zoals jullie bezig zijn!

Pluspunten

Eind maart ontving ik mijn prachtige juf-thermos. Helaas vond ik deze niet zo'n succes als gehoopt: hij lekte namelijk, ondanks wat werd beloofd. Ik zocht naar de oorzaak en las de vele (zeer positieve) reviews. Ik besloot contact op te nemen, want het leek specifiek aan deze fles te liggen. Een dag later kreeg ik al antwoord en werd mij een nieuwe thermos beloofd. Nog een dag later ontving ik die al thuis. En ja hoor, deze is volledig lekvrij! En dankzij de nieuwe thermos ontdekte ik nog een foutje bij de oude: geen hendeltje aan het theezakhoudertje. Ik vond het al zo onpraktisch om dat met je vingers uit de fles te moeten uit prutsen. Bedankt voor de nieuwe, echt lekvrije fles met prachtig design. Ik show er graag mee! En bedankt voor de fantastische en professionele service. Ik bestel zeker nog!

Pluspunten

Goede kwaliteit

Levertijd zou iets korter mogen als dat voor jullie mogelijk is.

Pluspunten

Snel, goede producten

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling. De foto's die te zien zijn op de website laten waarheidsgetrouw de kleuren zien.

Pluspunten

Goede service. Snelle reactie op mail. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, fijne site.

Een maatje XXL zou toch echt groot moeten zijn, en deze is super strak... Dat is jammer.

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!