Pluspunten

Leuke artikelen. Communicatie via Facebook erg leuk

Pluspunten

Snelle reacties, goede levering, mega leuke producten.

Het voelt soms niet helemaal oké dat er acties worden gedaan terwijl deze niet aangekondigd zijn en je dan net een bestelling hebt gedaan. Daar zijn ze niet het enige bedrijf in hoor, maar heb twee keer besteld en ben er twee keer mee geconfronteerd.

Pluspunten

Ruime keus uit mooie/leuke artikelen van goede kwaliteit

Meer artikelen in een paarse kleur zou ik leuk vinden

Pluspunten

Heel vriendelijke service Heel leuke producten voor leerkrachten en toekomstige leerkrachten.

Duurde redelijk lang voordat ik mijn bestelling ontvangen heb. Misschien zijn balpennen ook nog wel een leuk item. Misschien zijn spulletjes voor einde schooljaar ook leuk zodat kinderen met hun ouders hier ook kunnen kopen voor hun leerkracht.

Pluspunten

Perfecte communicatie, houden zich aan hun woord, product binnen = zeer snel geleverd, wil je zelf een pakket samenstellen is het geen enkel probleem

Pluspunten

Verzorgde producten, Top!

Pluspunten

Goede levering, komen afspraken na, zijn goed te bereiken bij vragen en reageren dan snel.

Als ik een trui cadeau geef en het pakketje wordt dus bij een ander bezorgd, krijg ik de info over wanneer bezorgd wordt. Zou fijn zijn als je mailadres van de ontvanger in kunt vullen zodat met hem of haar afspraken over bezorging gemaakt kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering. Ik had gemaild om te vragen of het mogelijk was om de levering eerder ik huis te ontvangen. Ik kreeg een paar minuten later al bericht dat dit geen probleem was.

N.v.t. Prima service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super leuke producten. De maten kloppen met wat op de site staat aangegeven.

De trui zit voor een damenstrui wel erg hoog tegen de hals aan. Hij had iets lager gemogen

Pluspunten

Snelle levering en een overzichtelijke website. Goede communicatie naar de klant toe.

X

Pluspunten

Flexibel in het versturen (contact gehad en bestelling al snel binnen gehad)

Pluspunten

Correcte en snelle service!

Pluspunten

toffe producten. goede verpakking van pakketje

het is redelijk prijzig

Pluspunten

Je kunt ze via Messenger benaderen en reageren dan snel! Hun service vind ik top en snelle levering.

ga zo door!

Pluspunten

Correct hoe alles vermeld staat op site Levertijden kloppen Producten zijn top

Mss de mogelijkheid leveringen sneller te laten verlopen...

Pluspunten

veel nieuwe, handige en gave producten die je verder nergens kunt kopen.

Pluspunten

* héél klantvriendelijk * snelle reacties op vragen via mail/Messenger * goede klantenservice * bij een technische fout (vlek bij ontvangst) - onmiddellijk nieuw exemplaar ontvangen. * snelle levering

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!