Pluspunten

Supersnelle levering, omdat het een cadeau was had ik gevraagd of ik het voorvt weekend binnen kon hebben... yep, top!

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle service

... niet direct ... mss meer keuze uit kleuren bij de pennentassen en mss agenda's verkopen ...

Pluspunten

Producten zeer goede kwaliteit. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi materiaal

Trui was na 1 maal dragen al een stuk ontnaaid. Hierdoor kwam er een gaatje aan de zijkant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was veel sneller dan verwacht.

Nederland heeft vollere vrouwen en ik moest met mijn maar 42 44 toch een xl hebben die niet mega mooi zit. Misschien zit daar nog ruimte voor verbetering.

Pluspunten

Leuke shirts, mooie kwaliteit!

Nog iets meer info over het tijdspad van de levering

Pluspunten

snelle levering, duidelijke communicatie en mooie producten!

Pluspunten

- zeer mooie producten ter beschikking voor juffen en meesters - bestelling zeer snel behandeld en aangekregen - goede communicatie verkoper en koper

- ik heb het gevoel dat de aandacht meer naar de leerkrachten in het lager gaan, omdat het meer juf en meester is. Het zou misschien leuk zijn als je eens zou nadenken over andere dingen om zo ook kleuter en secundair er wat meer bij te betrekken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De kleding is van mooie kwaliteit en gewoon heel gaaf.

Levering duurde maar liefst 4 weken en een dag, met mijn bestelling is tweemaal iets misgegaan en dat is jammer. Helemaal omdat het op de eerste schooldag niet binnen was. Ik ben zelf student aan de pabo en begrijp dat je focus daar op ligt, maar er wordt wel een bedrijf gerund (en geld verdiend) en ik verwacht dus de service van maximaal 2 weken levertijd. Om vervolgens je mond-op-mond reclame positief te houden is het handig dat als dit soort dingen voorkomen, iets te verzinnen om je excuses aan te bieden aan de klant. Puur omdat je in een positief daglicht wil blijven staan. Maar ik ben student aan de pabo, niet aan een marketingopleiding ;) Truien zijn top, daar niet van.

Pluspunten

Snelle levering en leuke producten

Pluspunten

snelle verwerking en levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering van een kwalitatief product

Pluspunten

Product kopen was geen probleem. Het is een leuk shirt, zit lekker strak! Bij de oksels zit het misschien net iets te strak, al is de maat verder perfect.

Bezorging via PostNL is wat minder. Er zou staan dat het pakketje bezorgd was (via de PostNL app), maar ruim twee uur later lag het pakket nog niet in de bus.

Pluspunten

snelle levering met veel zorg verpakt mooie producten

kopie van factuur in de doos van levering zou handig zijn

Pluspunten

Erg leuke producten!! En het product was eerder binnen dan verwacht, dat was fijn.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- goede producten - snelle levering, er stond een levertijd van één week en ik had het binnen twee? dagen - netjes ingepakt

Misschien niet de navy tas naast de zwarte zetten. Ik dacht namelijk dat de navy tas de "grote" versie van de zwarte tas was. (Dit kan overigens ook aan mij liggen. Dat ik niet goed gekeken heb!)

Pluspunten

Mooi product, snelle levering!

Pluspunten

Snelle verzending, mooie producten.

Pluspunten

Goede kwaliteit shirts Genoeg keuze aan kleuren

Bezorgtijd

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!