Pluspunten

Snelle levering, goed gebruik sociale media, mooie en overzichtelijke website

Ik zou zelf een pakbon of factuur meeleveren tijdens de zending in het pakket zodat mensen direct kunnen controleren of het klopt.

Pluspunten

Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Snelle verzending. - Goede hulp. - Aangegeven welk shirt er nog op voorraad is.

- Ik had het idee dat de kwaliteit van het shirt niet heel erg goed was. Dit had ik voor het bedrag wat ik voor het shirt betaalde wel verwacht.

Pluspunten

leuk origineel cadeau gekocht bij jullie!!

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Pluspunten

ze zijn heel klantvriendelijk, ook al hun boekjes op waren (met bepaalde kleur) hebben ze me direct verwittigd dat ze terug binnen waren. Ze hebben zelf op de achterkant van een geschenkverpakking een M geschreven zodat ik weet dat het een juf of meester boekje is. Waarvoor dank; website is heel duidelijk voor vlotte bestelling en een heel snelle behandeling. Hopelijk wordt ik weer verwittigd dat het gele notitieboekje binnen in is? Ook met post nl een heel positieve ervaring gehad, ze hadden een briefje in de bus gestoken omdat we maandag niet thuis waren. Ze zouden dinsdag terug komen maar toen moesten we onverwachts naar het ziekenhuis en hadden we een brief aan de brievenbus gehangen dat ze het pakket in de brievenbus mochten steken aan de achterkant (wij hadden die dan opengelaten voor een keer) toen we weer terug waren vonden we het pakket heel gemakkelijk. dus ook bedankt post nl

mss een korte periode aangeven wanneer het pakket geleverd wordt, vb in de voormiddag of namiddag of van 10u tot 14u

Pluspunten

Leuke producten, snel geleverd.

Pluspunten

Super geregeld. Het was een kado en de ontvanger was er zeer blij mee.

Pluspunten

Super leuk! Snele en goede service

Op zich even moeten wachten maar het was het wachten waard!!

Pluspunten

De persoonlijke benadering bij het mail contact. In overleg met de medewerkers heb ik later dan de aangegeven tijd mogen ruilen aangezien het een cadeau betrof, heel prettig om te vernemen

Verzendkosten erg prijzig. Zou daardoor zeker overwegen om het wel/niet te kopen

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, goede informatie over de bestelling en verzending!

X

Pluspunten

Veel informatie is al op Facebook te vinden. Bij het contact opnemen via Facebook reageren ze snel en keurig. De website is duidelijk, de levering snel, het contact netjes en de spullen mooi!

Geen, alles is prima geregeld!

Pluspunten

snelle levering mooie en duidelijke site kwalitatief goede producten persoonlijk bedankkaartje voor donatie War Child

geen

Pluspunten

Ruime keus, kwaliteit producten, goede service, redelijk snelle levering.

Pluspunten

Levertijd werd gerespecteerd, mooie en verzorgde levering, mooi en kwaliteitsvol product

Pluspunten

Leuk product en snelle levering: op donderdag besteld, vrijdag in huis, super!

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!