3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke omschrijving werkwijze. Fijn dat er even een bericht werd gedaan over pakketjes die later bezorgd zouden worden

Het model trui dat ik heb gekocht is niet heel mooi. En dat zit ook niet zo lekker. Plus de mouwen zijn heel wijd. Daar erger ik me een beetje aan. Verder prima bedrijf.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid!!! Betrouwbaarheid Behulpzaam. Leuk concept --> creatief

Misschien eens nadenken over een uitbreiding van beroepen? Zou fijn zijn.

Pluspunten

Levertijd duurde langer via de post dan was gezegd. Gelukkig nog wel op tijd!

Pluspunten

Allereerst: erg leuke producten! Geven eerlijke levertijd aan. Reageren snel op email. Houden rekening met wensen van bestelling (qua levertijd). Prima kwaliteit producten.

Houden zo!

Pluspunten

Goede service!!

Pluspunten

Hele leuke producten

Tegenwoordig willen we alles zo snel mogelijk hebben.......hier duurt het net evn its langer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke website met overzicht. Fijn dat je je bestelling kan opvolgen en op de hoogte wordt gehouden.

De levertermijn duurt wel wat langer, in mijn geval moest het pakje ook naar een ander land (België). Maar op zich begrijpelijk en niet storend.

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Oké reactietijd, snel geleverd, prima kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het concept is leuk, ze verkopen leuke producten.

Ik heb een witte trui met zwarte letters besteld. Ik had wat zwartere letters verwacht. Het is nu heel donkergrijs, maar net geen zwart. Dat vind ik jammer. Ik vind ook dat ik lang (2 weken) moest wachten op mijn trui. Ik kan me voorstellen dat het druk is om dit bedrijf goed te laten functioneren naast een voltijd-opleiding, maar ik denk dan dat je meer mensen in dienst moet gaan nemen, zodat je je klanten ook tevreden kunt houden. Ook de verzendkosten van 6.95 vond ik erg hoog! Maar al met al, is het een hele leuke trui, en was het het wachten en de hoge verzendkosten het natuurlijk ook waard, maar het zijn wel hobbels waar je als klant over heen moet, en eigenlijk vind ik dat wel jammer!

Pluspunten

Snelle levering! Goede kwaliteit

Pluspunten

Mooi tas besteld. Voldoet aan verwachtingen en was vlot geleverd.

Pluspunten

Super goede service! Bij vragen snelle reactie en duidelijke antwoorden.. mooie producten leveren ze!

Pluspunten

Goede kwaliteit Stipte levering

Misschien een snellere levering dan 2 weken, maar ik begrijp volledig voor 2 studenten dat dit niet evident is, dus chapeau!

Pluspunten

duidelijk website vlotte keuze en afhandeling van de bestelling, goede communicatie Goede dienst na verkoop tof dat je via mail weet wanneer de bestelling verpakt is en doorgegeven aan post nl

De kleuren van de producten komen lichter over op de website dan op facebook, is wat verwarrend als je samenwerkt met post nl vragen aan post nl een mail te sturen met een duidelijker tijdsbeeld, ik heb eigenlijk 2 dagen gewacht op mijn bestelling omdat ik geen duidelijk tijdperiode had.

Pluspunten

Leveren leuke producten voor een mooie prijs. Snelle levering ondanks dat het voor deze mensen tussendoor gedaan moet worden, top!

Geen.

Gratis verzendkosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer mooi, correcte weergave

Sneller versturen of op de site zetten dat er maar op vrijdag wordt verzonden

Pluspunten

Snelle levering! De producten zijn netjes verpakt!

Mijn track en trace code werkte niet. Hij kon niet zien binnen welke tijd het pakket geleverd zou worden, maar dat is meer voor PostNL dat verbeterpunt.

Pluspunten

Vlotte bediening.

Goudenregenstraat 24

2201 NL Noordwijk

Over MEES&CO

MEES&CO is een merk speciaal voor leerkrachten! Leerkrachten zijn zo vaak negatief in het nieuws over werkdruk, burnouts, etc. Maar wij vinden: het is een beroep om trots op te zijn en dat laten we zien met onze producten!